O treia persoană ar fi intrat în casa groazei de la Ploiești! Ce spune Alina, prietenă cu mama gemenilor: "S-a auzit o cheie..."

Alina, prietena gemenilor din Ploiești, susține că ar fi intrat și o a treia persoană în casă, în seara tragediei.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Alina, prietena gemenilor din Ploiești, susține că ar fi intrat și o a treia persoană în casă, în momentul în care a avut loc tragedia. Ce a auzit femeia în seara respectivă?

O treia persoană ar fi intrat în casa groazei de la Ploiești

Prietena gemenilor din Ploiești, cea care se afla în casă în momentul în care a avut loc tragedia, a făcut noi declarații despre seara respectivă. Aceasta susține că ar fi auzit pe cineva că a intrat în casă și s-a gândit imediat că ar putea fi chiar tatăl micuților, Gabi Preda.

Citeste si: Tatăl gemenilor din Ploiești, acuzații grave la adresa iubitei. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara respectivă: "N-am mai dormit de atunci"

”Am spus că s-a auzit o cheie, un sunet de cheie, că a intrat în apartament. N-am pus pe nimeni”, a spus Alina.

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Ei bine, Andreea susține că acest lucru nu s-ar fi întâmplat, întrucât doar proprietarul apartamentului și tatăl gemenilor aveau cheia, iar aceștia nu au fost prezenți în noaptea aceea. 

Presupusul tată al gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10 al blocului în care stăteau în timp ce mama lor făcea LIVE pe Facebook, face declarații șocante.

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești aruncă vina pe Alina, prietena ei. Femeia o consideră vinovată de moartea micuților: "Nu avea de unde să știe cine a căzut primul"

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești aruncă vina pe Alina, prietena ei. Femeia o consideră vinovată de moartea micuților: "Nu avea de unde să știe cine a căzut primul"

Acesta susține că a aflat despre întreaga tragedie, după ce anumiți prieteni l-au contactat, auzind cele întâmplate pe LIVE. 

”M-au sunat prietenii mei, uită-te repede pe LIVE, că ți-au murit copiii.

Mi-a venit greu, n-am mai dormit de atunci și până au fost îngropați copiii. Am fost la înmormântare. Ce să cred, dacă ele au stat amândouă, au făcut curățenie sau ce au făcut ele acolo, Alina a stat cu copiii”, a declarat bărbatul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

România ar putea avea până la 2.500 de cazuri COVID la ATI până la finalul lunii octombrie! „Acesta ar fi scenariul cel mai rău”

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Cel mai șocant dosar de sclavie modernă s-a închis

Denise Rifai, „Revelația anului în media” cu emisiunea „40 de întrebari”

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies