O trupă românească a câștigat Discul de Aur în Belgia! Cine formează SHOEBA?

Unul dintre cele mai noi proiecte muzicale românești a reușit, deja, să se impună la nivel internațional după ce, zilele trecute, a reușit performanța de a câștiga Discul de Aur în Belgia.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

SHOEBA un proiect muzical românesc independent, lansat internațional de curând și format din Dorian, artist și compozitor HaHaHa Production, și producătorul Andrei Mihai, a câștigat recent Discul de Aur în Belgia cu prima lor piesă, “Signals”, pentru performanța de a fi depășit peste 15.000 de unități înregistrate pe platforme de streaming precum Spotify, Apple music, Google Play sau Deezer.

Lansată sub celebrul label de muzică dance la nivel mondial, Spinnin’ Records, piesă “Signals” este făcută de băieții de la SHOEBA în colaborare cu Todiefor și Romeo Elvis, doi artiști importanți din Belgia și este deja difuzată de cele mai mari radiouri din Europa precum BBC One sau NRJ. Cu aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube, videoclipul piesei “Signals”, primul single lansat de SHOEBA, a fost filmat în Paris.

fara descriere

”Suntem foarte încântați de rezultatele pe care le avem până acum. Promitem că o să ținem steagul sus în toate lucrurile pe care le vom face de acum înainte, mai ales că ne place să credem că steagul pe care îl ținem este cel al României”, au declarat Dorian și Andrei Mihai, fondatorii proiectului muzical internațional SHOEBA.

 

Cine este Dorian din SHOEBA

Dorian este artist și compozitor HaHaHa Production, născut la Constanța, care s-a lansat în 2013 pe piață muzicală din România. În 2014 a lansat single-ul de succes “Mare albastră”, cu un refren inspirat dintr-o piesă românească mai veche, ca un omagiu adus orașului sau natal. A mai avut colaborări cu artiști precum Feli, Sore, Andra, Alexandra Stan, cea mai recentă fiind, în calitate dublă de cântăreț și compozitor, cu Smiley pentru piesă “Aprinde scânteia”.  În 2018, Dorian a demarat și un proiect muzical manifest cu o componentă socială puternică în cadrul căruia a lansat deja piesele “La mine în țară” despre plecările masive ale tinerilor în străinătate și “Chip cioplit” despre păcatele preoțimii românești, iar acum a dat lovitura cu SHOEBA.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate