WOW

O turista a vrut sa isi faca un selfie cu un urs la Lacul Sf. Ana! Ce s-a intamplat imediat este socant!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


O turista a vrut sa isi faca un selfie cu un urs la Lacul Sf. Ana! Ce s-a intamplat imediat este socant!icon photo

O turistă din Budapesta, Ungaria, a ajuns fost muşcată de un urs, în apropierea Lacului Sfânta Ana, din judeţul Harghita, în timp ce ar fi încercat să facă un selfie cu animalul sălbatic aflat în căutare de hrană. Rănită la picior, femeia a fost dusă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a declarant că incidentul care s-a petrecut vineri, la Lacul Sf. Ana, nu este singurul de acest fel, în zonă având loc mai multe atacuri ale ursului asupra turiştilor care se apropie de animalele sălbatice.

”Turista este din Budapesta şi a fost atacată vineri, la prânz, de un urs, la Lacul Sfânta Ana şi, din păcate, acesta a fost a treia victimă a acestui urs. Încă o fată de 18 ani şi un bărbat, pe parcursul săptămânii, au fost atacaţi de acelaşi urs. Cei doi au fost zgâriaţi, nu muşcaţi, de aceea nu au fost raportate cazurile, nu au fost la spital. Se pare că este vorba de un urs mare, care s-a obişnuit cu turiştii şi atacă pentru mâncare din sacoşă”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune