O vedetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Am făcut sex în trei și îmi pare rău”

Demi Moore, una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, a recunoscut că a făcut sex în trei întimpul mariajului cu Ashton Kutcher.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Autobiografia sa, „Inside Out”, Demi Moore povestește că a făcut sex în trei în timpul relației ei cu actorul Ashton Kutcher. Ea a mărturisit că îi pare rău, pentru că ulterior tânărul ei soț a înțelat-o și a folosit experiența trăită cu ea drept scuză.

„Am vrut să-i arăt lui Ashton cât de cool şi fun pot să fiu. (...) Pentru că adusesem o a treia persoană în relaţia noastră Ashton a spus că asta îl făcuse confuz şi că, într-o anumită măsură, a justificat infidelitatea lui de după”, a scris Demi Moore.

În aceeași carte, Demi Moore a devăluit că partenerul ei a înșelat-o chiar în casa lor cu o femeie de doar 21 de anii, în timp ce se afla în alt oraș. Mia mult, a spus că a pierdut o sarcină în luna a șasea și că, în ciuda problemelor pe care le avea în mariajul ei, a încercat să rămână din nou însărcinată.

După opt ani de mariaj, Ashton Kutcher și Demi Moore au divorțat. El s-a recăsătorit cu Mila Kunis, femeia care i-a și dăruit doi copii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate