O vedetă de la noi a picat examenul de Bacalaureat! A luat nota trei la Limba și literatura română

Elevii care au terminat clasa a XII-a trec zilele acestea prin emoții mari. Azi, absolvenții au susținut proba scrisă la Limba și literatură română, prima din seria examenelor de Bacalureat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Sesiunea de examene de la Bacalaureat nu este pentru oricine. În urmă cu ceva ani, și Iuliana Luciu făcea parte dintre absolvenții de clasa a XII-a care așteptau cu sufletul la gură să afle ce note au luat la examenul de Bacalaureat. Din păcate, rezultatul nu a fost unul deloc satisfăcător, pentru că frumoasa soră a Nicoletei Luciu a picat chiar la proba la Limba și literatura română.

Inițial, Iuliana Luciu, elevă a Grupului Școlar Industrial Sf. Pantelimon din București a primit nota 4,25. Convinsă că merita mai mult și dornică să treacă de examenul maturității cu bine, tânăra a depus contestație.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Iuliana Luciu a depus contestați, după nota mică la Bacalaureat

Din păcate, rezultatul după ce comisia a evaluat din nou lucrarea ei a fost unul dezastru. Profesorii i-au oferit de data această cu nota 3.30, cu aproape un punct mai puțin decât primise inițial.

După rezultatul dezastruos la Bacalaureat, Iuliana Luciu nu s-a lăsat descurajată. A dat din nou examenul și a reușit, într-un final, să ia notă de trecere.

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Cum arată bruneta la câteva ore după scandal! FOTO EXCLUSIV

Iuliana Luciu, dezvăluiri din adolescență

Iuliana Luciu a făcut dezvăluiri despre tatăl ei într-un interviu acordat pentru un post de televiziune. Vedeta a povestit că, atunci când ajungea acasă și încuia ușa, uita să scoată cheia din broască, astfel că Iuliana rămânea pe dinafară și începea să numere...scările!

 „Tatăl meu, pe care îl ştiţi foarte bine, când era el foarte bine dispus şi ajungea acasă şi uita să scoată cheia din uşă, eu mă întorceam de la şcoală flămândă, mă rog, uşa închisă şi uite cum stăteam eu şi aşteptam câteva ore, număram scările până se trezea el ca să intru în casă. Despre foamete ştiu pentru că am ţinut dieta foamea, adică sunt obişnuită cu ea”, a povestit Iuliana Luciu în urmă cu mai bine de un an.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bătăile încasate de Brigitte de la fiul ei ar fi fost filmate! Dezvăluiri halucinante făcute chiar de ea

Răsturnare de situație! Brigitte Pastramă a fost bătută de fiul său, nu de soț! Primele declaraţii: "S-a drogat si m-a jefuit. Mi-au furat chiar şi maşina"

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț: „Am fugit aşa cum eram: mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină”

Emil Ciurar, românul care și-a ucis familia, a fost eliberat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies