Oamenii au crezut că e glumă! Cât costă un kilogram de cireșe în piață

Oamenii au crezut, inițial, că este o glumă! Cât costă, de fapt, un kilogram de cireșe în piață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Peste trei sau patru săptămâni, cireșele românești vor apărea în piață. Până atunci, oamenii se ”delectează”, dacă se poate spune așa, cu cireșele aduse prin import din diferite țări, precum Grecia, Turcia sau țări din Asia. Prețul este unul colosal!

„Da, au apărut cireșele, la prețuri care ajung și la 120 de lei kilogramul. Așa s-a întâmplat și anul trecut, și discutăm aici de speculă pură. Cei care le comercializează nu aduc cantități foarte mari, ca să nu li se strice marfa. Sunt persoane care au mulți bani și cumpără aceste produse, și se înhamă la așa ceva. O să dureze trei – patru săptămâni, până apar cireșele românești.

Citeste si: Andreea Bălan, decizie radicală, la două luni după ce a fost la un pas de moarte!

Citeste si: Doliu în lumea politicii din România! A murit în spital

Citeste si: Situație incredibilă în Alexandria! O femeie blocată într-o farmacie a fost găsită în comă

În scurt timp, cele din import se vor vinde cu 70-80 de lei kilogramul. Vorbim de produse de lux, care nu sunt destinate românilor obișnuiți, cu salarii de 2.000 de lei”, a declarat, pentru Mediafax, Dragoș Frumosu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară (FNSIA).

„Cireșele românești, de mai, ar trebui să apară în două trei săptămâni, dar ținând cont că a fost vremea destul de capricioasă, ele vor apărea pe la 1 iunie, la prețuri de 20 -25 de lei maximum”, mai spune Dragoș Frumosu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate