Vedete

Oana Lis este în lacrimi! Cea mai mare dorinţă a lui Viorel înainte de a muri

Viorel i-a spus Oanei Lisa care este cea mai mare dorinţă a lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Oana Lis este în lacrimi! Cea mai mare dorinţă a lui Viorel înainte de a muri icon photo
 
Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu a fost cea mai bună în ultima vreme, iar asta o face să sufere pe Oana. Soţia fostului edil al Capitalei a a dezvăluit că cea mai mare dorinţă a lui este ca după moartea lui să-şi găsească un partner care să o iubească şi să o respecte. 
 
“Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a mărturisit Oana.
 
Oana Lis este în lacrimi! Cea mai mare dorinţă a lui Viorel înainte de a muri
 
Vedeta a vorbit şi despre cât de mult au ajutat-o credinţa şi psihologia în momentele în care avea gânduri negre. 
 
„M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă”, a mărturisit ea. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune