Oana Lis se conformează fiecărei dorințe pe care o are fostul primar general: „Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel”

Ce pasiune are Viorel Lis și ce trebuie să facă Oana pentru a-l menține fericit!

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Oana și Viorel Lis sunt unul dintre cele mai închegate cupluri din lumea mondenă. Deși gurile rele nu le-au dat prea mult timp întreună, dragostea lor a trecut testul timpului și s-a dovedit că au una dintre cele mai puternice și unite relații din showbiz-ul autohton.

Rețeta fericii lor este destul de simplă, cei doi se iubesc necondiționat, se susțin reciproc și se ajută în orice situație. 

Deși există o diferență de vârtsă considerabilă între ei, aceștia se iubesc ca doi adolescenți și ar face orice unul pentru celălalt, iar Oana Lis se conformează fiecărei dontințe pe care o are Viorel. Iată ce face soția fostului edil al Capitalei pentru a-l menține fericit. 

Ce face Oana Lis pentru ca relația cu Viorel să fie doar lapte și miere

Nu este niciun secret faptul că Oana Lis  a avut grijă în toți acești ani de Viorel. Însă aceasta nu se îngrijește doar de sănătatea fizică a fostului primar general, ci și de bunăstarea sa psihică. Se pare că Viorel Lis  ar o plăcere nevinovată pe care soția acestuia trebuie să o satisfacă din când în când.

Fostul edil al Capitalei este un împătimit al pariurilor sportive, iar Oana este cea care trebuie să-i mai bage câte un bilet. 

Citeste si: Petrică Cercel și-a prevestit moartea. Ce a făcut la ultima cântare- bzi.ro

„A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel.

Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi. Este o plăcere controlată. Își permite și el. Atunci când ai avut mii de oameni în subordine, nivelul tău de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prins și ninsoarea.”,  a declarat Oana Lis pentru un post de televiziune. 

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis

Pariurile sportive, prescrise și de doctorul fostului edil 

Se pare că pariurile sportive îi țin mintea în „formă” lui Viorel Lis, iar asta o spune chiar medicul care îl are sub observație. Acesta chiar i-a recomandat să joace în continuare pentru „îi pune creierul în mișcare”. 

Citeste si: Viorel Lis vrea să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2! „Are comorbidăți și ne este frică de COVID”

„Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat. În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare”, a mai spus blondina. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis, asaltată de bărbați cu poze perverse! Soția fostului primar are colecție de...! ”Nu-mi place de 23 de centimetri”

Oana Lis a închis gura haterilor! Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare: „Unii oameni nu vor să vadă evoluția mea”

Oana Lis a spus tot adevărul despre relația cu Viorel Lis! De ce nu l-a părăsit până acum: "Ți-ai petrecut tinerețea cu mine..."

Horoscop Zilnic Sâmbătă 18 Septembrie 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor

S-a anunțat carantina în România! Florin Cîțu va da ordin clar

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

ACEST MEDICAMENT ESTE CANCERIGEN. Mulți români îl folosesc. Pfizer l-a retras de urgență

Șumudică i-a dat daună totală lui Petrescu! A dezvăluit porecla rușinoasă primită de la jucători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies