Oana Pellea e revoltată că teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu după decesul regizorului! Actriţa a aprins o lumânare pentru amicul ei, în timpul piesei în care a jucat!

Teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu în memoria regiorului decedat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu, lucru observat de actriţa Oana Pellea, Darie, care a murit pe 18 septembrie, la 60 de ani, din cauza unei ciroze, a fost ani de zile manager la Teatrul Bulandra. Cu toate acestea, instituţia nu a arborat doliu. “Mi s-ar fi părut firesc sa existe doliu pe fațada Teatrului Bulandra -sala Toma Caragiu...dar NU EXISTĂ. Păcat. Mare păcat!”, a postat Oana Pellea. (vezi motivul pentru care Ducui Darie a fost certat 20 de ani cu tatăl său)

Citeste si: Alexandru Darie a fost colaborator al Securităţii? Regizorul a dezvăluit cum au încercat să-l racoleze: „Dacă ni-i dai pe ăştia care semnează manifestele îţi dăm medalia Steaua României"

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Mormântul marelui regizor Lucian Pintilie este cel mai bine îngrijit loc de veci de la Bellu FOTO

Citeste si: Momentul șocant de la înmormântarea lui Ducu Darie. Ce i-a speriat de moarte pe toți!

Teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu: "Duculeană, astăzi joc numai pentru tine” 

“În aceasta sală au luat naștere cele mai frumoase spectacole semnate de Alexandru Darie. Am adus o lumânare de acasă pe care am aprins o și care va arde tot timpul spectacolului cu Scaunele din această seară. Duculeană, astăzi joc numai pentru tine”, a mai scris actriţa, care a postat u mesaj sfăşietor după decesul lui Darie: “Ducu...te iubesc. Multumesc. Drum bun. Ne mai intalnim noi...si...te iubesc!”. 

Teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu. Oana Pellea şi Ducu Darie s-au cunoscut în copilărie 

Oana Pellea şi Ducu Darie s-au cunoscut în copilărie, când veneau la teatrul unde jucau taţii lor, Amza Pellea, respectiv Iurie Darie. “Cam pe atunci m-am imprietenit cu Ducu. Am crescut amandoi in culisele teatrului de Comedie, am dormit impreuna in cabinele teatrului, ne jucam cu bilute colorate de sticla si miroseam cutii de pudra si creioane de machiaj si ne ascundeam printre costume de teatru... Cam de atunci il iubesc pe Ducu...daca nu cumva...cu mult, mult inainte...intotdeauna am avut impresia ca ne stim de multe multe vieti”, a rememorat Oana Pellea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Anca Pandrea a spus că nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie, însă nu a rezistat! Cum a fost văzută lângă sicriu

Imagini sfâșietoare de la priveghiul lui Ducu Darie de la Bulandra!

Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul Bulandra. Unde va fi înmormântat apoi

Mesajul impresionant al lui Lucian Mîndruță după moartea lui Ducu Darie: "Avea nevoie de un ficat nou, dar nu s-a băgat în față"

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies