Oana Roman, atacată CRUNT după ce a postat un video cu fetiţa ei dansând pe masă la concertul lui Pepe! "Te lauzi cu ce?" Vezi cum a răspuns vedeta, revoltată! VIDEO!

Oana Roman, atacată după ce a postat un video cu Isa dansând pe masă! Vezi ce i-au scris câteva urmăritoare!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman a fost prezentă la concertul recent al lui Pepe, spectacol găzduit de o berărie celebră din Capitală. Vedeta a fost însoţită de soţul ei, dar şi de micuţa Isabela. Ei bine, după reprezentaţia artistului pe care fosta prezentatoare tv îl consideră fratele ei, aceasta a urcat pe instagram un video în care fetita ei apărea dansând pe masă, la concert.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din căsnicia cu Marius. "Au fost zile în care nu am avut nici măcar un leu"

"Nu prea reușesc să adorm în noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat şi-mi dau seama că am reuşit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Şi sunt recunoscătoare!", este descrierea dată de Oana filmuleţului cu moştenitoarea ei.

fara descriere

Adorabila Isa a făcut furori pe reţeaua de socializare, dar au fost şi câţiva urmăritori care au atacat-o virulent pe vedetă după ce au văzut filmarea.

"Pentru copii există spaţii de joacă, respectiv bone sau bunici care le au grija, nu dans pe mese şi manele! Nu judecă nimeni, dar ca mamă nu aş posta un aşa video, sa mă laud! Te lauzi cu ce ?", a scris o femeie.

Oana Roman, atacată după ce a postat un video cu Isa dansând pe masă! "E fix problema mea!"

Deranjată de mesaj, Oana a răspuns imediat.

Citeste si: Oana Roman, atacata IN ULTIMUL HAL de un psiholog cunoscut. Motivul este halucinant. "Stai bine pe tarlaua cefelor de porc!"

"Nu ştiu despre ce manele vorbeşti, cred că ai ascultat altă muzică. Apoi mie nu îmi creşte copilul nicio bonă. Te rog să-ţi vezi de viaţa ta şi de copiii tăi. Mulțumesc", a răspuns vedeta.

fara descriere

"Bună, crezi că e benefic pentru fetiţa ta, la vârsta ei, să meargă în localuri unde se consumă alcool, unde automat vor fi și discuții presărate cu “perle”? Ea trebuie să aibă anumite ore de somn, are nevoie de alt context pentru dezvoltarea ei... nu o maturiza înainte de vreme", a scris o altă urmăritoare a fiicei lui Petre Roman.

fara descriere

Nici acest comentariu nu a fost ignorat de protagonista noastră, care obişnuieşte să răspundă atât la mesajele laudative cât şi la cele aflate la polul opus.

"E fix problema mea. În plus, nu are nimeni dreptul să judece. Isabela este un copil care doarme 11 ore pe noapte de la trei luni. Ceea ce doresc tuturor mamelor! Aşa că te rog să-ţi vezi de treaba ta şi de viaţa ta. Mulţumesc!", a răspuns Oana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate