Oana Roman, confesiuni sfâșietoare, în această seară, la „Trăiri alături de Andreea Mantea”: „Nu știam dacă o să trăiesc sau nu!”

În această seară, de la 22:30, în noua ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, Andreea Mantea și David, fiul ei, vor face o vizită, la început de an, acasă la Oana Roman.

Autor: Loredana Dobre

În acest context, Oana Roman rememorează o serie de întâmplări care i-au marcat existent, iar una dintre cele mai emoționante dintre acestea este strâns legată de perioada maternității și a complicațiilor survenite de după nașterea fiicei sale.

„Nu am mai povestit asta niciodată, până acum. Este unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari.

A trebuit să fac, în ultima instanța, o operație foarte dificilă. Nu știam dacă o să trăiesc sau nu; m-am pus pe masa de operație, pentru anestezie, și în momentul acela nu știam dacă mă voi mai trezi sau nu. Aveam senzația că nu mi-am încheiat toate socotelile ”, povestește emoționată Oana Roman.

Oana Roman, confesiuni sfâșietoare

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Perioada dificilă și greul întâmpinat de Oana Roman avea să fie resimțit în perioada de convalescență, după cum povestește aceasta experiența marcantă.

„După operație, a trebuit să stau la reanimare multe zile. (…)  După 3 zile am simțit că mă iau niște atacuri de panică groaznice, așa că am rugat o asistenta să mă ducă afară, să respir un

minut aer curat și să văd cerul. M-au pus într-un scaun cu rotile și în momentuI în care au deschis ușa ca să ies, s-a oprit ploaia și primul lucru pe care l-am văzut în fața ochilor a fost un curcubeu imens, perfect. Am zis că ăla e semnul că am scăpat și că va fi bine. Asta mi-a dat putere să duc în continuare situația aceea. Am stat atunci două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul ”,
rememorează Oana Român.

Nu ratați dezvăluirile făcute de Oana Roman într-o nouă ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată în acastă seară, la ora 22:30, la Kanal D!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cove s-a infectat cu Covid-19! În ce stare de sănătate se află prezentatorul TV

Un bătrân din Iași a fost abandonat de familie în spital! „Nu m-au primit”. Cei cinci copii refuză să-l îngrijească

Mădălin Ionescu compară vaccinarea cu ”un experiment colectiv de inspirație nazistă”! Declarații șocante, fără precedent, despre COVID-19

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies