Oana Roman, confesiuni sfâșietoare, în această seară, la „Trăiri alături de Andreea Mantea”: „Nu știam dacă o să trăiesc sau nu!”

În această seară, de la 22:30, în noua ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, Andreea Mantea și David, fiul ei, vor face o vizită, la început de an, acasă la Oana Roman.

Oana Roman, confesiuni sfâșietoare
Autor: Loredana Dobre

În acest context, Oana Roman rememorează o serie de întâmplări care i-au marcat existent, iar una dintre cele mai emoționante dintre acestea este strâns legată de perioada maternității și a complicațiilor survenite de după nașterea fiicei sale.

„Nu am mai povestit asta niciodată, până acum. Este unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari.

A trebuit să fac, în ultima instanța, o operație foarte dificilă. Nu știam dacă o să trăiesc sau nu; m-am pus pe masa de operație, pentru anestezie, și în momentul acela nu știam dacă mă voi mai trezi sau nu. Aveam senzația că nu mi-am încheiat toate socotelile ”, povestește emoționată Oana Roman.

Oana Roman, confesiuni sfâșietoare

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Perioada dificilă și greul întâmpinat de Oana Roman avea să fie resimțit în perioada de convalescență, după cum povestește aceasta experiența marcantă.

„După operație, a trebuit să stau la reanimare multe zile. (…)  După 3 zile am simțit că mă iau niște atacuri de panică groaznice, așa că am rugat o asistenta să mă ducă afară, să respir un minut aer curat și să văd cerul.

M-au pus într-un scaun cu rotile și în momentuI în care au deschis ușa ca să ies, s-a oprit ploaia și primul lucru pe care l-am văzut în fața ochilor a fost un curcubeu imens, perfect. Am zis că ăla e semnul că am scăpat și că va fi bine. Asta mi-a dat putere să duc în continuare situația aceea. Am stat atunci două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul ”, rememorează Oana Român.

Nu ratați dezvăluirile făcute de Oana Roman într-o nouă ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată în acastă seară, la ora 22:30, la Kanal D!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cove s-a infectat cu Covid-19! În ce stare de sănătate se află prezentatorul TV

Un bătrân din Iași a fost abandonat de familie în spital! „Nu m-au primit”. Cei cinci copii refuză să-l îngrijească

Mădălin Ionescu compară vaccinarea cu ”un experiment colectiv de inspirație nazistă”! Declarații șocante, fără precedent, despre COVID-19

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies