Oana Roman, declaraţia zilei! "Am reuşit să fascinez bărbaţii din viaţa mea" Vedeta spune că niciun fost iubit nu a stat cu ea din interes!

Oana Roman, declaraţia zilei! Vedeta spune că niciun fost iubit nu a stat cu ea din interes!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Oana Roman este o femeie puternică, încercată de viaţă. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare tv s-a confruntat cu răutăţi, glume execrabile, trădări, dezamăgiri, probleme grave de sănătate şi perioade de depresie.

Citeste si: Oana Roman, declaraţii şocante despre căsnicia ei! Doamne, prin ce a trecut! Vezi ce a făcut soţul ei! "Nu am putut să fac duş trei luni!" EXCLUSIV

Pe multe dintre ele le-a depăşit singură, dar de şase ani atât problemele, cât şi fericirea din viaţa ei se împart la doi.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

"Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata. Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un "fost", dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire", a spus vedeta.

Oana Roman, declaraţia zilei! "Credeţi-mă, o femeie simte când este iubită cu adevărat"

Marius nu este însă singurul bărbat care a fost cucerit iremediabil de fiica fostului premier. Vedeta spune că, în ciuda părerii cârcotaşilor şi a răutăţilor gratuite, iubiţii ai au avut sentimente puternice, reale, pentru ea.

Citeste si: Oana Roman, speriată! A fost la spital cu micuţa Isabela şi mai mulţi oameni au atacat-o! Vezi ce a păţit vedeta! "Panica nu ajută la nimic!"

"Am auzit tot felul de aberaţii cum că bărbaţii stăteau cu mine din interes. Eu nu am averi, mie tata nu mi-a mai dat nimic din momentul în care am ieşit din adolescenţă. Am muncit pe brânci pentru fiecare ban şi fiecare realizare, iar bărbaţii care au fost în viaţa mea m-au iubit cu adevărat. Au făcut gesturi incredibile pentru mine! Credeţi-mă, o femeie simte când este iubită cu adevărat. Nu am înţeles cum am reuşit să fascinez bărbaţii din viaţa mea", a declarat Oana Roman în emisiunea Cristina Şişcanu Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Momentul adevărului! De câţi bani are Oana Roman nevoie, lunar, doar pentru plata facturilor? Suma e uriaşă! "Toate astea mă costă..."

Oana Roman, atacată CRUNT după ce a postat un video cu fetiţa ei dansând pe masă la concertul lui Pepe! "Te lauzi cu ce?" Vezi cum a răspuns vedeta, revoltată! VIDEO!

Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, de primăvară, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

Surpriză uriaşă! De care preparat culinar superpopular nu s-ar atinge NICIODATĂ Oana Roman? "Nici dacă m-ai plăti!"

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies