Oana Roman, speriată! A fost la spital cu micuţa Isabela şi mai mulţi oameni au atacat-o! Vezi ce a păţit vedeta! "Panica nu ajută la nimic!"

Oana Roman, speriată! A fost la spital cu micuţa Isabela şi mai mulţi oameni au atacat-o!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Îndrăgita vedetă a fost nevoită să meargă la spital cu fetiţa ei, Isabela, după ce micuţa a răcit şi a făcut febră. În timp ce aşteptau să intre în cabinetul medicului, fosta prezentatoare tv şi soţul ei au făcut tot posibilul să o amuze pe fiica lor, speriată, ca orice copil când trebuie să meargă la doctor.

Citeste si: Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, de primăvară, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

fara descriere

Ei bine, una dintre metodele care au avut succes a fost o şedinţă foto spontană, făcută cu ajutorul unei celebre aplicaţii care-ţi permite să-ţi schimbi total înfăţişarea. Pe instagram însă, Oana a postat o imagine obişnuită cu ea, soţul ei şi Isabela, pe holul clinicii.

"Nu stă la poză pentru că are febră! Dar va fi bine! Seară minunată tuturor!", a scris vedeta.

Nici bine nu a urcat mesajul pe celebra reţea de socializare, că unii dintre urmăritori au şi început cu critici dure la adresa Oanei.

fara descriere

"Doamne!!! Pe bune îţi arde să faci poze pe holul spitalului? Nici măcar nu mi-a trecut prin cap să-i fac poze copilului atunci când este bolnav", a comentat o femeie.

Oana Roman, speriată!"Copilul are febră şi ţie îţi arde de poze"

"De ce se pozează? Ca să mai facă puţină reclamă spitalului? Ca Andreea Bălan sau Gabi Cristea. Banii vorbesc!", a scris o altă urmăritoare a Oanei.

"Suferi de atenţie..... Copilul are febră şi ţie îţi arde de poze... În situaţii de genul, mie nu-mi ardea de făcut poze", este o altă reacţie.

Citeste si: Oana Roman o desfiinţează pe Olivia Steer! "Cred că doar terapia o mai poate salva!" Vezi de ce este REVOLTATĂ vedeta! EXCLUSIV

De-a lungul timpului, vedeta a tot spus că o sperie şi întristează deopotrivă virulenţa gratuită a oamenilor în anumite situaţii, dar şi de această dată, a ales să răspundă şi la comentariile dure şi, de ce nu, dureroase...

"Stând pe hol şi așteptând să intrăm în cabinet, am facut si un story cu urechiuşe şi ne am destins un pic. O febră nu e un caz de urgenţă majoră şi tratăm astfel de situații cu calm și normalitate . Panica nu ajută la nimic.", a fost replica elegantă a fostei prezentatoare tv.

fara descriere

Foto explicaţie: După ce s-a refăcut complet în urma răcelii, Isabela a mers la circ cu părinţii ei

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate