Oana Roman, furioasă pe autorități. Fiica lui Petre Roman nu a reușit să-și programeze mama pentru vaccinul anti-COVID: „Eu nu am pile”

Oana Roman, furioasă pe autorități. Vedeta nu a reușit să își programeze mama la vaccinare.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Oana Roman, furioasă pe autorități. Fiica lui Petre Roman nu a reușit să-și programeze mama pentru vaccinul anti-COVID, iar asta a înfuriat-o teribil.

Oana Roman, furioasă pe autorități

Oana Roman a vrut să își programeze mama pentru vaccinul anti-COVID, dar nu a mai găsit locuri disponibile. Recent, mama vedetei a trecut printr-o operație și a fost externată. Mioara Roman are 80 de ani și multiple afecțiuni cronice. 

„Nu am reușit să o programez pe mama la vaccin, pentru că nu am găsit loc la rapel. Nu la o distanță rezonabilă de casă, pentru o femeie de 80 de ani cu multiple afecțiuni cronice. M-am lăsat păgubașă. Eu nu am pile și nu caut pârghii ca să primesc o programare pentru mama, care chiar are nevoie de acest vaccin.

Mulțumesc România. De abia să trăiesc într-o țară civilizată. Aici vom fi civilizați peste multe generații”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Mioara Roman, la terapie intensivă după ce a ieșit din operație. Fiica ei, Oana Roman, a făcut primele declarații

”Bravo România! Ești pe drumul cel bun către civilizație”

Oana Roman este de părere că România mai are mult până să ajungă la civilizație. Pe vedetă o înfurie tot ce se petrece în țară din punct de vedere social.

Citeste si: Mioara Roman a ieșit din operație! Noi detalii despre starea sa de sănătate: „Slavă Domnului...”

„Țara asta este țara în care mi se explică faptul că e ok ironia despre cum arată un om. România este țara în care se confundă bullyingul agresiv cu ironia și umorul. Țara în care unii oameni își cresc copiii spunându-le că e ok să facă mișto de cum arată alții. Țara în care jignirile, abuzul verbal și bătaia de joc sunt considerate ironie! Bravo România! Ești pe drumul cel bun către civilizație”, a mai scris Oana.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mioara Roman, la terapie intensivă după ce a ieșit din operație. Fiica ei, Oana Roman, a făcut primele declarații

La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei?! Vedeta de televiziune a spus totul: "Iza merge în fiecare săptămână..."

Mioara Roman a ieșit din operație! Noi detalii despre starea sa de sănătate: „Slavă Domnului...”

Iată cum s-a cunoscut juriul de la „Chefi la cuțite”!

Panică în România! Tulpina de COVID care face ravagii chiar şi printre cei scăpaţi de boală

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Document pregătit de Guvern în secret. Decizia zguduie țara din temelii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies