Vedete

Oana Roman o ia pe urmele Adelinei Pestriţu! Eforturile pe care le face pentru a scăpa de kilogramele în plus

Oana Roman face eforturi pentru a ajunge la silueta dorită, iar acest lucru l-a mărturisit şi ea într-un interviu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Oana Roman îşi doreşte să scape de kilogramele în plus, astfel că a urmat super-dieta Adelinei Pestriţu, ”somodieta”, un regim alimentare inventat chiar de frumoasa brunetă. Cum pentru vedetă a dat roade această dietă, şi Oana Roman s-a gândit să o încerce pentru a vedea dacă poate scăpa de kilogramele în plus.

Oana Roman a mărturisit că şi-a schimbat într-un fel stilul de viaţă, astfel că a mai redus din mese. Vedeta a început să consume nuci, alune şi caju, mai ales că fac bine pentru sănătate, în jurul prânzului, iar seara ori o aşteaptă Marius cu cina pregătită, ori merg la restaurant unde îşi pot alege ceea ce doresc să mănânce.

'Nu reuşesc să ţin dieta Adelinei Pestriţu în fiecare zi, dar am învăţat din toată combinaţia asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru şi să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju şi nuci. Sunt extraordinar de sănătoase şi în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune şi pentru digestie şi pentru sănătate. Nici nu îngraşă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă. Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea şi mănânc din ea la prânz. Dimineaţa oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză. Seara… în general Marius găteşte sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot.', a declarat Oana Roman pentru VIVA!.

Galerie foto  Urmatorul articol