Oana Roman, pe patul de spital! Marius Elisei nu se dezlipește de ea

Oana Roman a ajuns pe patul de spital, astăzi. Soțul ei nu se dezlipește de brunetă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu o oră, Oana Roman a ajuns pe patul de spial, cu masca chirurgicală la gură, dar și cu tubul de oxigen. Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, și nu oricum! Bruneta se află alături de soțul ei, Marius Elisei, care este nedezlipit de partenera sa de viață.

Având în vedere epidemia de gripă care ”paște„ țara noastră, este probabil ca Oana Roman să fi doar răcit, mai ales că temperaturile nu sunt niciodată aceleași în România, în ultima perioadă, iar să contactezi un virus transmisibil de la o persoană la alta este foarte ușor.

fara descriere

Oana Roman a trăit clipe terifiante

Oana Roman a trăit o sperietură soră cu moartea, după ce locuinţa uneia dintre vecine a luat foc. În momentul în care a văzut acest lucru, Marius Elisei, soţul ei, a auzit ţipetele vecinei şi i-a sărit imediat în ajutor.

”Azi am tras o mare sperietură, a luat foc o casă vis a vis de blocul nostru, iar Marius a fost eroul meu pt că a auzit femeia care sta în casă ţipând şi a ieşit repede să o scoată afară şi să cheme pompierii! Până la urmă totul s-a terminat cu bine!”, este mesajul pe care l-a scris în dreptul videoclipului pe social media.

De asemenea, înainte ca tot incidentul să se termine, Oana Roman s-a speriat foarte tare în momentul în care locuinţa respectivei vecine a luat foc, mai ales că în încăpere se afla şi o butelie care putea, în orice moment, să explodeze. Vedeta a povestit ce se întâmpla, pas cu pas.

"În faţa blocului nostru a luat foc o casă, unde stă o doamnă în vârstă. Marius s-a dus să o scoată şi să cheme pompierii. Am sunat eu la pompieri, mi-a răspuns, mi-a zis că dacă s-a dus soţul meu de ce a trebuit să mai sun şi eu. Mi-au făcut legătura la pompieri. Am dat adresa şi mi-a zis într-un sictir: bine, am trimis. Şi mi-a închis telefonul. Cam asta e prima mea experienţă de comunicare cu cei de la 112. Din păcate, nu este una pozitivă. Cred că am sunat deja de vreun sfert de oră, încă nu au ajuns. Marius se chinuie să o ţină pe doamna respectivă afară. În casă este şi o butelie care poate să explodeze", a spus Oana Roman. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate