Oana Roman, prima reacție după ce mama sa a fost internată de urgență!

Oana Roman a dezvăluit ce se întâmplă cu mama sa, după ce ieri a fost internată de urgență. Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Luni, pe 3 iunie, Mioara Roman a fost dusă la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău, iar vestea a speriat pe toată lumea.

Dacă în primul moment nu s-a știut care a fost motivul exact, Oana Roman a vrut să se audă chiar de la ea care este situația adevărată.

„Având în vedere interesul presei (am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisa) in legatura cu starea de sănătate a mamei mele precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația.

In cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoștinței , am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la un spital privat care a sosit in cel mai scurt timp. In urma constatării stării mamei mele s a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca deoarece la spitalul privat nu erau locuri libere la ATI iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o internare pe o secție de ATI.

Citeste si: Cutremur în România într-o zonă neobișnuită, noaptea trecută

Citeste si: Ultimă oră: criminalul care a ucis un polițist în Timiș a fost prins! Primele imagini de la capturarea bărbatului! Era înarmat

Citeste si: Acțipild, abțipild, abțibild sau acțipild? Care este varianta corectă? Până și un scriitor a fost pus în dificultate de această întrebare, la „Vrei să fii milionar”

Cum se simte în acest moment Mioara Roman

In urma investigațiilor s-a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic nu s-au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf.

In acest moment este stabilă, conștientă , coerenta si cooperanta!

Multumesc celor de la spitalul privat si personalului medical si auxiliar de la Spitalul Floreasca.

Este singura declarație pt a înlătura orice fel de speculații alarmiste in presă!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de socializare.

În trecut, fosta soție a lui Petre Roman a mai avut probleme de sănătate, care au necesitat internarea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate