Oana Roman s-a despărţit de soţul ei? Uite mesajul BOMBĂ din care se înţelege că vedeta şi Marius Elisei nu mai formează un cuplu! EXCLUSIV

Oana Roman s-a despărţit de soţul ei! Asta este bomba anului!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Oana Roman are o familie foarte frumoasa, iar de-a lungul timpului ea şi soţul ei, Marius, au reuşit să-şi rezolve şi să depăşească problemele care, mai devreme sau mai târziu, apar în orice căsnicie. Cei doi au vorbit, la un moment dat, şi despre divorţ, dar, cum spuneam mai sus, dragostea şi micuţa Isabela i-au ţinut împreună.

Citeste si: Oana Roman, atacată CRUNT după ce a postat un video cu fetiţa ei dansând pe masă la concertul lui Pepe! "Te lauzi cu ce?" Vezi cum a răspuns vedeta, revoltată! VIDEO!

Ei bine, deşi ultimele lor apariţii la evenimente nu au trădat că ar exista, din nou, o răceală în cuplu, o postare de astăzi a Oanei, pe instagram, a ridicat multe semne de întrebare.

La o poză cu micuţa Isabela, fosta prezentatoare tv a scris un mesaj pe care unii urmăritori ai ei l-au interpretat ca fiind un anunţ subtil al despărţirii de soţ. Mai mult decât atât, statusul are şi hashtag-urile "viaţa merge mai departe" si "tu şi cu mine" care au trezit imediat bănuiala că îndrăgita vedetă s-ar fi distanţat de partenerul ei de viaţă.

"Iubita mea minunată ! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat , atâtea zile de iubit ! Iti promit că viaţa noastră va fi frumoasă , îţi promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol, şi vom trăi frumos şi senin ! Existenţa ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil!", a scris Oana Roman.

"Să citim printre rânduri...Viaţa merge înainte...tu şi ea...,dar el?", este comentariul unei femei.

"Se anunţă o despărţire?", a întrebat o altă fană a Oanei.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în urmă cu cinci ani!

Oana Roman şi Marius Elisei şi-au unit destinele în urmă cu cinci ani şi tot atunci a fost creştinată şi Isabela, fiica lor. Ceremoniile superbe au fost urmate de o petrecere fastuoasă la Palatul Ştirbey, eveniment la care a participat toată "crema" showbiz-ului mioritic.

"13 decembrie 2013.

13 decembrie 2018.

Citeste si: Oana Roman, schimbare INCREDIBILĂ de când ţine dietă şi face tratamente de slăbit! Uite cum arată şi cum se simte vedeta! “Mi-a plăcut de mine”

Acum cinci ani împodobeam bradul şi Marius Elisei a venit lângă mine, a deschis cutiuţa şi a pus întrebarea! Şi eu am zis da. De atunci am trecut împreună prin foarte multe, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!", a scris Oana Roman pe facebook în luna decembrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate