Oana Roman: "Sa se intample o minune si barbatul meu sa nu mai trebuiasca sa plece ca sa putem sa ne crestem copilul impreuna intr o viata decenta"

Oana Roman este trista pentru ca sotul ei este departe de ea pentru a munci ca sa o intretina pe ea si fiica lor.

Distribuie pe:

fara descriereEa spera intr-o minune si sa il aiba alaturi pe Marius si impreuna sa fie o familie frumoasa care sa duca un trai decent.

"A propos de Mos Nicolae mi a fost dat sa aud si sa citesc o sumedenie de aberatii. Multi oameni rataciti in parvenitism si lipsa de preocupari au inteles ca Mos Nicolae este despre a si etala poze cu sute de perechi de pantofi , sau in a declara ca si doresc pentru aceasta sarbatoare a copiilor, masini de sute de mii de euro si genti Chanel. Mi se pare nesanatos pentru spatiul public ca astfel de personaje sa fie aduse in prim plan, sa fie aratate drept exemplu sau model. Nu cred ca mergem intr o directie buna daca promovam astfel de povesti si oameni.

E pacat ca oamenii astia nu au inteles ca Mos Nicolae este despre a face bucurii copiilor si atat. Si daca avem dorinte si pentru noi, acelea sa fie de bun simt, sa fie rezonabile si in limita unei minime morale. Stiu ca multi ar rade daca eu spun ca dorinta mea cea mai mare este.......sa se intample o minune si barbatul meu sa nu mai trebuiasca sa plece ca sa putem sa ne crestem copilul impreuna intr o viata decenta. E o dorinta derizorie pentru multi dintre cei care nu au inteles nimic din viata, pentru cei care nu iubesc nimic altceva decat propria lor persoana , si se ocupa doar cu a si inventa povesti de viata, iubiri false si casatorii pe bani. Asa cum spunea cineva, le doresc o parte din fericirea si bucuria unei iubiri reale, a unei familii adevarate, a unui copil minunat....poate asa vor intelege de fapt ce e viata, si vor reusi sa si gaseasca locul pe Pamant" a scris Oana Roman pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate