Oana Roman și fiica sa, în vizită la Mioara Roman. Gestul impresionant pe care l-a făcut Isa pentru bunica sa: „Timp de calitate cu mama”

Oana Roman și Isa au mers la centrul de recuperare în care se află Mioara Roman.

Autor: Simona Costache

In articol:

La scurtă vreme după ce s-a întors din scurta vacanță de la Brașov de care a avut parte alături de fiica sa, Oana Roman a luat-o pe micuța Isa și a mers la Mioara Roman, la centrul de recuperare. Fiica lui Petre Roman este foarte fericită să-și vadă mama din ce în ce mai bine și se pare că întâlnirea cu fiica și neapoata sa i-a făcut Mioarei Roman foarte mult bine.

După intervenția chirurgicală dificlă de care Mioara Roman a avut parte în zona șoldului, fiica sa a decis să o mute la un centru de recuperare specializat, astfel încât să aibă parte de o recuperare calitativă și rapidă. Periodic, ajunge în vizită la mama sa alături de micuța Isa, pentru a-i face o bucurie bunicii micuței. Ieri a fost o zi dedicată unei astfel de vizite, fiind una foarte emoționantă.

Citeste si: ”Cea mai mare binecuvântare” Oana Roman, anunțul de suflet făcut în online. Vedeta se consideră o norocoasă pentru minunea din viața ei

Oana Roman și Isa, în vizită la Mioara Roman

Oana Roman a avut parte de o surpriză foarte plăcută în momentul în care a văzut-o pe mama sa foarte bine aranjată, machiată și cu multă energie.

Isa deja este o domnișoară în toată firea și se poate descurca de una singură să-și plimbe bunica în căruciorul cu rotile, lucru pe care l-a și făcut, însoțită fiind de mama ei. 

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

„Am venit la mama și Isa o scos-o la o plimbare.

Pe mama am găsit-o bine, zâmbitoare, machiată și în super formă. A găsit Isa acuarelele aici la mama și s-a apucat de pictat. Petrecem timp de calitate cu mama la plimbare.”, a declarat, zâmbitoarea, Oana Roman în mediul online.

Oana Roman și fiica sa, în vizită la Mioara Roman. Gestul impresionant pe care l-a făcut Isa pentru bunica sa: „Timp de calitate cu mama”

Citeste si: Oana Roman a reacționat, după ce a aflat de venirea lui Elon Musk la Castelul Bran. Vedeta se află cu fiica sa la Brașov: „Va trebui să săriți gardul”

Oana Roman a împărtășit cu admiratorii ei bucuria pe care i-a adus-o ultima vizită la mama sa. Vedeta a declarat că Mioara Roman este într-o formă de zile mari și că recuperarea merge de minune.

„Vă spun pe cuvânt, mama arată fabulos. Face multe exerciții și mișcare pentru recuperare zilnic și asta îi dă energie și o stare bună. Doamnele infirmiere au machiat-o azi și este ca o floare!”, a mai spus Oana Roman pe Instagram. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

“Petrecerea lui Elon Musk de Halloween” - strategie de marketing pentru vânzarea Castelului Bran? Știrea falsă despre miliardarii planetei a fost cel mai citit articol din presa...

”Cea mai mare binecuvântare” Oana Roman, anunțul de suflet făcut în online. Vedeta se consideră o norocoasă pentru minunea din viața ei

Oana Roman, declarații neașteptate despre Halloween. Vedeta a urmat exemplul lui Carmen de la Sălciua

De ce s-a apucat Dorian Popa de sală? Artistul a mărturisit care a fost adevăratul motiv: ,,Am trait lucruri diferite”

BANII DE PENSII au intrat direct pe card! Este informația momentului pentru zeci de mii de români. Au anunțat chiar acum

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Se împacă sau nu? Cristina Cioran, VORBE GRELE despre Alex Dobrescu

Oana Roman, declarații neașteptate despre Halloween. Vedeta a urmat exemplul lui Carmen de la Sălciua

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies