Oana Roman spune totul despre relația cu tatăl ei: „Eu tot îl iubesc chiar dacă eu nu prea mai exist pentru el”

Oana Roman este una dintre cele mai sincere vedete de la noi și nu se ferește să își expună public problemele de familie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Oana Roman nu se ferește să spună care este relația sa cu oamenii importanți din viața ei și își descarcă nemulțumirile pe site-urile de socializare. 

Citeste si: Nicolae Guță, la un pas de moarte. Mărturisirea făcută chiar de manelist: „Lumea nu știe că mi-a zburat glonţul pe lângă ureche”

Citeste si: Pe Cristina Spătar o știe toată lumea, dar cât de frumoasă e sora ei

Citeste si: Poziția ciudată în care au fost găsite mașinile, în urma accidentului în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu

Oana Roman spune totul despre relația cu tatăl ei: „Eu tot îl iubesc chiar dacă eu nu prea mai exist pentru el”

De data asta, nu a avut nimic de comentat la adresa lui Marius Elisei, ci la adresa tatălui său. Oana îl acuză pe Petru Roman să a uitat de existența ei și a fiicei sale și nu a primit niciun semn de la el în zilele importante de socializare. Pentru a se descărca, Oana Roman a scris un mesaj pe Instarga, ăn care a explicat că aparențele înșală și ea nu este fiica preferată așa cum toată luma a crezut.

fara descriere

„Tata a uitat de mine anul acesta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun! Și la 43 de ani tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc, chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist!”, este mesajul scris de Oana Roman pe contul ei personal de Instagram. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate