Oana şi Viorel Lis, apariţie uimitoare la un show de gătit: "Poate-mi găteşti, cât mai trăiesc"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Oana şi Viorel Lis au participat la Chefi la cutite. Din păcate pentru ei, preparatul lor nu a reuşit să-i impresioneze pe toţi cei trei juraţi, primind un singur cuţit, de la chef Scărlătescu.
 
"Poate îmi mai găteşte şi mie puţin, cât mai trăiesc. Dacă e vorba de o friptură sau un bărbat, Oana se înfige în friptură, moartă! De-asta am încredere în ea", a spus Viorel Lis. 
 
"Mereu îi zic că atunci când m-a luat, nu m-a luat că ştiu să gătesc şi nici nu m-a întrebat dacă ştiu să gătesc. Indicaţiile le dau eu. El îşi doreşte să gătesc şi să stăm aşa la o masă mare. Vreau să trec din partea clienţilor şi gurmanzilor, să învăţ să gătesc. Vrei să apuci şi tu să mănânci din mâncarea mea? Crapul ăsta de l-am gătit e gras, aşa ca mine", a spus şi Oana Lis.
 

 

 
"Nu te-am întrebat,  că erai aşa mai de la ţară. Nu e târziu să o schimb! Şi dacă mor mă ţine în casă, ca să ia pensia. Eu eram primar şi ea era salariată şi orice funcţie mare, te face şi bărbat bine.
Ea mă voia cât eram primar, acum o vreau eu pe ea, că nu mai sunt primar", a încheiat Viorel Lis.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Accidentul teribil muşamalizat de RATB! Corpul unui angajat a explodat într-o cameră electrică! Soţia lui este şi acum distrusă de durere: "Medicii nu m-au lăsat să-i văd...

Ucisă de silicoane. Mamă a trei copii, găsită moartă, la 17 zile după ce şi-a mărit sânii

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

Medicamentul CELEBRU care a dispărut din farmacii! Sute de mii de români aveau mare nevoie de el

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Am avut dreptate. Din nou! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies