Oana Zăvoranu a făcut varză nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! ”Jalnică, cu iz de cămin cultural”

Oana Zăvoranu a vorbit despre nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Uite ce spune vedeta despre cei doi însurăței.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Oana Zăvoranu, una dintre cele mai sincere și deschise vedete din țară, a vorbit despre nunta anului, și anume cea a lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Vedeta susține că nunta celor doi a fost una ”jalnică, cu iz de cămin cultural”.

„M-am uitat și eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu știu) și m-am oripilat văzând ce ‘subiecte de ‘maximă și neprețuită importantă au abordat azi toți… Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenția… mare atenție da!!!…că și-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….și acum e ‘vedetă și ginerică pe deasupra…na !!!?

Citeste si: Brigitte și Pastramă, furioși pe Florin Salam! Manelistul le-a stricat noaptea nunții! Scandalurile nevăzute de la ”evenimentul anului” | EXCLUSIV

Citeste si: Mama lui Brigitte, dezvăluiri neașteptate: „Am fost șocată, aș fi vrut să nu se mai căsătorească...”

Citeste si: Brigitte ar fi deja însărcinată cu Florin Pastramă! "Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme"

Și ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambogia ? Doamne ferește, câtă slutenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac ! Am ajuns la concluzia certă, că trăim niște vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bișnițari, travestite, cămătari, retarzi, cretine, pleavă de cea mai joasă speță, ca să îndobitocească creiere pe bandă ? Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineață până seara numai șobolani, pardon, concurenți ținuți captivi în niște case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, și să devină, cică, din niște particulari fără haz, aceste ‘vedete care mâine -poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine și mă întreabă dacă nu îi știu!?? Păi cum să nu vă știu sărăciilor? Păi nu știu eu toți retarzii care stau ca la pușcarie și își storc coșurile în față oglinzii la tv sau se f.. ca câinii? Ba da, că eu la voi mă uit, pentru voi plătesc eu cablu?

Și alde dăștia au tupeul să mă și invite pe la diverse evenimente, că deh, suntem din aceeași breaslă ? Aceeasi breaslă pe mamele voastre de troglodiți și panarami ! Asta este ce se întâmplă zilnic pe tv și eu nu știu de ce mamă mă-sii fac eu imprudențe de genul, să deschid vreodată tv pe români? Păi nu mai bine îmi văd eu de Netflix sau Discovery Investigation? ? Și am mai ajuns la o concluzie: VOI TOȚI CARE VĂ UITAȚI ȘI LE FACEȚI AUDIENȚĂ, sunteți tacit de acord cu vomele pe care vi le servesc zilnic, adică : prostituție, prostie patologică, travestite ordinare care se cred femei sau vedete, vibrație negativă, pustietate spirituală, falsitate și sărăcie cu duhul Bravo, tot înainte!”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate