Oana Zavoranu este vizitata de fantome! "Pepe nu a vrut sa stea niciodata in acea casa cu mine de frica sa nu ne despartim"

Oana Zavoranu a povestit intr-o emisiune TV ca locuinta in care sta alaturi de sotul sau, Alex, este bantuita de fantome.

Autor: A.N.C.
 
 Vedeta mai spune ca s-a obisnuit cu ele, insa marturiseste ca au fost momente in care a simtit raul din casa si ca a si influentat-o negativ. Mai mult decat atat Oana sustine ca, de frica, Pepe nu si-a dorit sa locuiasca acolo. 
 
“Mi se mai inchid usi prin casa. E o poveste mai veche: sus nu doarme nimeni, nu sta nimeni.
Aceasta casa le-a fost luata – toata lumea a patit cate ceva urat.
 
 In dormitorul in care stau, de exemplu, in 1960 s-a spanzurat un barbat, a dat faliment, l-a gasit sotia spanzurat cu cravata de galeria de la perdea. Noaptea se aud usi care se trantesc, iti dau cuvantul meu. Se aud chiar si pasi in camera de sus,  desi nu e nimic – totul se intampla la patru dimineata. 
 

 

 
Doamna care ne ajuta cu curatenia ne-a spus: «Eu cand spal la intrarea din fata aud suspine». Noi ne-am obisnuit cu aceste fantome, iti pot arata imaginile, pentru ca totul e filmat. A stat unul Alexandru Buican – a murit si el acolo.
Pepe nu a avut sa stea niciodata in acea casa cu mine de frica sa nu se desparta de mine.”, a declarat Oana Zavoranu.
 
Oana Zavoranu a mai povestit si despre tentativa de sinucidere de acum 5 ani, produsa tot in casa groazei.
 
“Mie imi merge bine. Am o casnicie fericita alaturi de Alex Ashraf. Ma apuca uneori cate o tristete, care nu are nicio legatura cu ceea ce traiesc eu.
De multe ori, dupa ce ies din casa, nu mai am nimic. Nu uita ca tentativa mea de suicid – 12.12.2012 – maine se implinesc cinci ani, s-a intamplat in casa aia. Ultimul lucru mi-amintesc ca a fost acela ca l-am luat in brate pe Marty si am spus ca vreau sa il vad pe tata: el s-a nascut pe 15 martie”,
 
 Fenomene stranii s-au petrecut şi după moartea Mărioarei, dar în casa de la Afumaţi.
Vila era locuită de o menajeră şi de bunica Oanei pe care o îngrijea. ”O găsim pe Flori cu părul zburlit, nedormită, albă la faţă. Îmi zice, puteţi să vă supăraţi pe mine, să mă daţi afară, eu nu mai intru în casa asta, nu mai pot. Ce s-a întâmplat? Doamna Mărioara e strigoi. Pe alee aveam nişte ghivece, tot pământul din ele scos, în momentul în care am intrat în casă mi s-a răcit un pic şira spinării, tot ceea ce înseamnă tablou, oglindă, inclusiv un goblen imens, erau întoarse ” a povestit femeia.

Oana Zăvoranu a mai spus şi cum a visat-o pe Mărioara. ”Am visat-o rău. La modul că îmi făcea rău, că se certa cu mine, era supărată. N-am visat-o bine niciodată. Cert e că m-am sculat foarte tulburată. Era şi cu tata la un moment dat, şi cu Zăvoranu, ea era cea care era supărată, întoarsă, ne certam. Eu una am încercat să fac pace cu ea, i-am cerut iertare singură, eu, vorbind cu mine, îmi cer iertare mamă, vreau ca şi tu să mă ierţi, tu ai lumea ta, eu am lumea mea. Nu vreau să-mi faci rău şi pe lumea aia în care eşti, poate am greşit şi eu. Am încercat să fac pace cu ea.”
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies