Vedete

Oana Zăvoranu, la un pas de a-și vinde clinica medicală! Care este suma pentru care este dispusă să renunțe la afacerea ei

Oana Zăvoranu este pe cale să-și vândă clinica medicală inaugurată în 2017. bruneta cere o sumă fabuloasă în schimbul afacerii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Oana Zăvoranu și-a deschis în urmă cu un an și jumătate o clinică medicale de care era extrem de mândră. A spus că acolo are aparate medicale de ultimă generație, dar și că a investit foarte mult în detaliile cărora alți afaceriși din domeniu nu dau foarte multă importanță, dorindu-și ca pacienții cae-i calcă pragul să aibă parte de o experiență plăcută.

Cu toate că părea încântată de afacerea ei, se pare că diva este pe punctul de a renunța la ea. Surse din anturajul divei au povestit că bruneta s-a întâlnit deja cu un potențial cumpărător, relatează Cancan. Conform declarațiilor lor, fosta soție a lui Pepe vrea fabuloasa sumă de 400.000 de euro pentru clinică.

Citeste si: Rona Hartner nu a scăpat de cancer! Din păcate, e adevărat: „Fac chimioterapie”

Oana Zăvoranu la inaugurare, mândră de clinica medicală 

Oana Zăvoranu și-a inaugurat clinica în octombrie 2017 și a spus, la momentul respectiv, că a investit o sumă mare de bani pentru ca totul să se ridice la cele mai înalte standarde. 

„Am deschis clinica asta pentru că nu-mi place să semăn cu nimeni. Aș fi fost o altă figură în mulțime care aș fi fost doar o altă creatoare de modă peste noapte. Este mult mai facil să faci asta, mai ales că știm foarte bine, iei 2-3 croitorese și gata devenim designer. Am vibe-uri bune. În momentul în care faci bine unori oameni, iar oamenii ăia pleacă cu gânduri bune, îți transmite și ție. Sunt mesaje bune transmise în Univers care se întorc la tine.

Nu am făcut un calcul să pun așa pe hârtie. Sigur că sunt investite sume uriașe pentru că numai aparatura este de înaltă performanță și costă enorm. Am vrut, acolo unde mi-am pus eu amprenta, vizavi de cum arată totul, de la mici detalii, care costă și ele. Dar merită. Când te uiți așa și vezi ce ai făcut este cool”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Libertatea. 

Galerie foto  Urmatorul articol