Oare cine rezistă în faţa lui? Muntele Sandu Lungu, demonstraţie de forţă, la antrenamente VIDEO

Sandu Lungu se pregăteşte să revină în ring, după o perioadă destul de lungă în care a lipsit din lumea sporturilor de contact din cauza unor accidentări cât se poate de serioase.

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, pe 10 decembrie, Sandu Lungu va avea de înfruntat un adversar de calibul său, el fiind, de altfel, probabil cel mai masiv luptător din România, cântărind ”doar” 165 de kilograme.

”Împreună avem 300 de kilograme, deci spectacolul este garantat!”, a anunţat Sandu Lungu la revenirea în ring, el urmând să înfrunte un adversar de calibru lui, într-o înfruntare în care nu vor exista lupte la sol.

Revenirea lui a fost una destul de problematică, el acceptând înfruntarea pe ultima sută de metri din cauza unei accidentari – bicepsul lui fiind rupt, iar braţul său nefiind în cea mai bună formă, loviturile pe care le expediază fiind mai slabe decât cele care le-au făcut celebru.
Cu toate acestea, Sandu Lungu nu a abandonat şi se antrenează din greu, zi de zi, ore întregi, încercând să se recupereze cât mai mult şi să facă un show care să satisfacă sala, în momentul în care îşi va înfrunta adversarul. ”Sandu Lungu se antrenează cum nu am mai văzut de mult. E extrem de ambiţios”, ne-a spus organizatorul galei. Mai mult decât atât, se poate vedea cum luptătorul din Bihor trage din greu în timpul antrenamentelor de sparing şi că, în ciuda staturii impreionante, are o agilitate ieşită din comun.

 

Alexandru Lungu (n.

3 septembrie 1974) este un judoka, luptător de arte marţiale mixte şi kickboxer român. Lungu a concurat mai recent în categoria supergrea din MMA. Profesionist din 2005, Lungu a luptat în diferite compani precum sunt Pride Fighting Championships, Cage Rage sau K-1, atât în MMA cât şi în Kickboxing.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies