Vedete

Octavian Bellu si Mariana Bitang invata sa se relaxeze in lipsa gimnasticii! Uite-i pe cei doi mari antrenori in timpul unei sesiuni lejere de shopping!

Octavian Bellu si Mariana Bitang isi fac din vreme cumparaturile de Sarbatori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Octavian Bellu si Mariana Bitang invata sa se relaxeze in lipsa gimnasticii! Uite-i pe cei doi mari antrenori in timpul unei sesiuni lejere de shopping! icon photo

Octavian Bellu si Mariana Bitang sunt cei doi antrenori care au facut istorie la carma lotului national olimpic de gimnastica feminina, impreuna cu care au castigat, de-a lungul unei cariere prodigioase, zeci de medalii la intreceri olimpice, mondiale si europene.

Ramasi fara comanda lotului de la Deva, Bellu si Bitang - care alcatuiesc de ani buni un cuplu si in viata privata - invata sa se relaxeze, dovada fiind si imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz, care i-au surprins recent pe cei doi in timpul unei sesiuni prelungite de shopping. Incarcati cu sacose si pastrand un tonus ridicat, Bellu si Bitang au dat o raita printr-un mall bucurestean, dupa care s-au retras la bordul masinii la vila familiei, aflata pe o straduta linistita din cartierul Tei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune