Ofertă ŞOC pentru Alin Andronic de la Exatlon! Uite ce i-a propus Cătălin Botezatu! Pe "războinic" îl aşteaptă un job de invidiat! "E perfect pentru trupa mea" EXCLUSIV

Alin Andronic, ofertă ŞOC de la Cătălin Botezatu. Uite ce i-a propus celebrul designer.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Alin Andronic, unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la Exatlon 2, a cucerit publicul atât datorită ambiţiei, perseverenţei şi rezistenţei cât şi graţie aspectului fizic pe care doamnele îl complimentează încontinuu.

Peste noapte, Alin a devenit unul dintre cei mai râvniţi burlaci de pe plaiurile mioritice.

Da, fără îndoială "războinicul" este un bărbat după care orice urmaşă a Evei ar întoarce capul, tânărul cochetând de altfel şi cu modelingul.

fara descriere

Ei bine, designerul Cătălin Botezatu nu l-a remarcat pe protagonistul nostru într-o şedinţă foto sau pe vreun podium de modă, în schimb l-a văzut la Exatlon şi, instantaneu, i s-a părut că tânărul s-ar potrivi perfect în trupa lui de manechini.

Alin Andronic, ofertă ŞOC de la Cătălin Botezatu. "Eşti un bărbat cu mult potenţial şi cred cu tărie că locul tău e în showbiz"

Creatorul de modă are o sumedenie de prezentări în ţară şi în străinătate şi este mereu în căutare de bărbaţi cu anumite date fizice, care-şi doresc o carieră pe podiumurile de modă.

fara descriere

"L-am remarcat de la început pe Alin. Arată foarte bine, este înalt, are un chip interesant... Oricând îşi doreşte, eu îl aştept să defileze la o prezentare de-a mea şi dacă se descurcă şi se simte în largul lui, va avea un loc în echipa mea. Uite, Alin, îţi fac o ofertă prin intermediul WOWbiz.ro...Ai vrea să te alături trupei mele la o prezentare? Eşti un bărbat cu mult potenţial şi cred cu tărie că locul tău e în showbiz", a declarat Bote, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate