Otilia Bilionera s-a măritat după 7 luni de relație! Primele declarații despre nuntă: „Ne-am căsătorit la o moschee”

Cântăreața Otilia Bilionera s-a căsătorit într-o moschee De 7 luni de zile ea este într-o relație cu un arab și a făcut deja primele declarații despre nuntă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Nu au trecut decât două săptămâni de când Otilia Bilionera s-a logodit cu iubitul ei, un bărbat pe jumătate arab, că artista a și dat vestea cea mare! Ea și partenerul ei s-au și căsătorit religios, într-o moschee.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, frumoasa artistă a vornit despre ceremonia în care a devenit soția celui cu care se iubește de 7 luni de zile.

Citeste si: Fotografie de infarct cu Nella Angheluţă! Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” s-a pozat dezbrăcată în pat!

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul (…) – ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Mă gândeam (…) am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: „Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin”. Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. (…). Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea”, a povestit cântăreața, conform Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate