Fotografie de infarct cu Nella Angheluţă! Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” s-a pozat dezbrăcată în pat!

Amicii fostei partenere a lui Ionuţ “Jaguarul” au văzut o fotografie de infarct cu Nella Angheluţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că este o fotografie de infarct cu Nella Angheluţă. Fosta partenera de viaţă a lui Ionuţ Jaguarul s-a pozat în pat, doar în lenjerie intimă şi fără bluză, întinsă lasciv printre cearceafuri. (vezi ce legătură este între Ionuţ Jaguarul şi Simina de la Puterea dragostei)

Citeste si: Dezvăluiri incredibile ale Jaguarului la un an de la Exatlon! De ce a fost în stare pentru o bomboană! ”I-am scos-o din gura unui localnic și am spălat-o! Eram disperat de ceva dulce”

Citeste si: Cu cine s-a fotografiat Nella după ce Ionuț Jaguarul a vorbit despre despărțirea lor? FOTO

Citeste si: Ionuț Jaguarul a vorbit despre Nella la un an de la despărțire! ”Fosta mea soție era geloasă!” Ce a făcut femeia în primele două săptămâni ale ”războinicului” la Exatlon! EXCLUSIV

Fotografie de infarct cu Nella Angheluţă: “Lumea s-a distrus..."

“Lumea s-a distrus atunci când fizicul a început să valoreze mai mult decât sufletul", a filozofat Nella, care a vrut să transmită că trăim într-o lume superficială, în care primează calităţile fizice şi mai puţin cele umane.

Fotografie de infarct cu Nella Angheluţă. Amicii au dat sute de like-uri 

Cu toate acestea, e o fotografie de infarct cu Nella Angheluţă. Amicii au dat sute de like-uri şi au complimentat-o pentru felul în care arată. După ce a terminat căsnicia cu Ionuţ, Nella nu a mai avut nici o relaţie oficială.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate