Owen Wilson refuză să îşi cunoască fiica nou-născută! Cum arată cel de al treilea copil al actorului

Owen Wilson a devenit tată pentru a treia oară la vârsta de 49 de ani. Actorul nu vrea să o cunoască pe Layla, fiica lui şi a lui Varunie Vongsvirates, informează presa internaţională.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Owen Wilson a efectuat un test de paternitate, dar nu vrea să o viziteze pe micuţa Layla şi nici să îi acorde custodia.

„Owen Wilson refuză să îşi întâlnească fata”, a declarat o sursă, aceasta remarcând că fetiţa cu ochi albaştri îi seamănă identic actorului. „Aceasta este o chestiune particulară şi nu este adecvat să comentăm în continuare”, a declarat un reprezentat al actorului.

Owen Wilson mai are doi băieţi din relaţii anterioare. Este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat Owen Wilson se numără „În spatele liniilor inamice”, „Zoolander. Manechinul”, „O familie genială”, „Starsky” şi „Hutch”, „Doar tu şi eu. Al treilea e în plus”, „Spărgătorii de nunţi”. Owen Wilson mai este producător şi scenarist. Totodată, starul a dublat vocea engleză a personajului Fulger McQueen din filmul „Cars”.

S-a lansat în actorie în 1996. În acelaşi an a apărut în cunoscutul film "Tipul de la cablu", în care personajul principal a fost interpretat de celebrul Jim Carrey.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate