Ozana Barabancea a luat o notă RUŞINOASĂ de la Iulia Albu. Ce a zis fashion editor-ul despre decolteul artistei, dar şi despre machiajul acesteia

Ozana Barabancea, notă ruşinoasă de la Iulia Albu. Uite ce ţinută a purtat la un eveniment monden.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Ozana Barabancea este una dintre "clientele" preferate ale Domniţei de Alba. Fashion editor-ul îi urmăreşte cu interes ţinutele, mai ales pe cele purtate de artistă la evenimentele mondene.

fara descriere

Ei bine, outfit-ul ales de îndrăgita vedetă la Premiile TV Mania nu a încântat-o absolut deloc pe Iulia, Ozana fiind şi de această dată aspru taxată.

Ozana Barabancea, notă ruşinoasă de la Iulia Albu. "Sânul este "tăiat" inestetic.

"Acum ceva timp, Ozana Barabancea îmi trimitea o poză cu un turban şi mă întreba dacă îmi place. Mie îmi place, dar nici chiar aşa.

fara descriere

Decolteul e făcut pentru a arăta şi susţine, nu pentru a aluneca şi a expune lenjeria. Sânul este “tăiat” inestetic, iremediabil şi irefutabil, sper, de sutienul nefericit, iar machiajul ”scary doll face” completează o imagine de marionetă a unui ventriloc mai puţin priceput.

Rămăsesem la turban parcă, la naiba, de parcă ar mai conta turbanul. Nota: -235,", a scris Iulia Albu pe blogul ei iuliaalbu.com 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate