Pacientă coronavirus din Arad, scene macabre în spital: "Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon"

O pacientă de la Arad face dezvăluiri cutremurătoare despre ce se petrece cu bolnavii coronavirus în spital.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

O pacientă de la Spitalul de Urgență din Arad a făcut dezvăluiri greu de imaginat, cu privire la condițiile din spital, în plină pandemie.
Într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, femeia a povestit detalii înfiorătoate despre modul în care sunt tratați pacienții. În urma plângerilor făcute de pacienta de la Arad, s-a demarat o anchetă internă.

Citeste si: Femeie infectata cu coronavirus desi nu a mai iesit din casa de mai bine de 3 saptamani - De unde a luat COVID-19

 

„Suntem încuiate în cameră și i s-a făcut rău în timp ce vorbea la telefon. Și am bătut cu pumnii în ușă să vină cineva că îi este rău. Și au venit după jumătate de oră când doamna decedase lângă mine, lângă patul meu. A acoperit-o cu un cearșaf asistenta sau infirmiera, nu știu ce era, că făcusem atac de panică, și a ținut-o acolo de la ora 16.00 până la 22.00. Ceva de groază”, a povestit femeia luni seară

S-a demarat o anchetă internă în urma plângerilor făcute

Citeste si: Cota alarmanta de imbolnaviri in Romania! Boala care se raspandeste rapid, pe langa coronavirus: 64 de persoane au decedat

 

În urma dezvăluirilor, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a început, marţi, o anchetă internă. “În urma sesizărilor unei paciente, am început verificările interne la Secţia Boli Infecţioase Adulţi COVID-19, iar ulterior vom comunica primele măsuri care vor fi luate”, a declarat, pentru Agerpres, managerul SCJU Arad, Carmen Lucuţa.
Citeşte întreaga ştire: Pacientă cu coronavirus, strigăt disperat de pe un pat de spital: "Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon".

Preot și dascăl din Iași, confirmați cu coronavirus

Citeste si: FMI: Economia mondială va suferi cel mai rău an de la Marea Criză din anii 1930

 

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică în localitatea Târgu Frumos, după ce preotul şi dascălul unei biserici pe rit vechi au fost confirmaţi cu coronavirus, după ce, săptămâna trecută, cei doi au mers cu molifta la casele credincioşilor, potrivit news.ro.

Preotul şi dascălul bisericii din comunitatea ruşilor lipoveni din localitatea Târgu Frumos sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

În cursul săptămânii trecute, cei doi au umblat cu molifta prin localitate, comunitatea ruşilor lipoveni din Târgu Frumos numărând peste 700 de persoane.

Preotul confirmat pozitiv a spus că se simte bine şi că nu are niciun simptom. Cel mai probabil, el ar fi contactat virusul chiar de la dascălul bisericii.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate