Papa în România 2019. Gafă de protocol la Cotroceni! Covorul roșu strâns de angajați înainte de plecarea Suveranului Pontif

Papa în România 2019! Momente amuzante la Palatul Cotroceni, imediat după ceremonia la care a luat parte în curtea instituției.

Distribuie pe:

fara descriere

Papa în România 2019. Gafă de protocol la Palatul Cotroceni, în timpul vizitei Papei Francisc la București. La câteva minute după ce Suveranul Pontif s-a retras în interiorul palatului, alături de Președintele Klaus Iohannis, angajații Administrației Prezidențiale au început să strângă covorul roșu întins în cinstea liderului de la Vatican.

Oficial, vizita la Cotroceni nu s-a încheiat încă. Ceremonia din interiorul Palatului, la care mai iau parte Premierul Viorica Dăncilă sau Patriarhul Daniel, se va încheia cu un discurs al Papei. Ulterior, Papa Francisc se va retrage câteva minute pentru o discuție privată cu Președintele Iohannis.

fara descriere

În acest timp, în curte se află jurnaliști și public invitat: membri ai diverselor asociații studențești sau ale elevilor din România. Totuși, organizatorii s-au grăbit să strângă covorul roșu, speriați probabil de faptul că în București sunt anunțate precipitații.

Citeste si: Papa în România 2019. Povestea celor 7 preoți, care vor fi beatificați de Suveranul Pontif la Blaj | DEZVĂLUIRI

Papa în România 2019! Care este programul oficial al Sanctității Sale pentru ziua de azi

Papa în România 2019. Papa Francisc se află în acest moment la Cotroceni, acolo unde are loc o ceremonie oficială la care va lua parte Președintele Klaus Iohannis și Prim Ministrul Viorica Dăncilă. La 15:45, Papa este așteptat lșa Palatul Patriarhal, unde va avea o întâlnire privată cu Patriarhul Daniel. La 17:00, Papa va fi la Catedrala Mântuirii Neamului, unde va ține rugăciunea ”Tatăl Nostru”. La 18:00, Papa va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Catolică Sf Iosif, după care va avea o întâlnire cu pelerinii în Piața George Enescu.

Iasmina Ardelean / Știrile Kanal D

Foto: Inquam

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate