Păreau o familie model, dar ascundeau secrete cutremurătoare! Tatăl și-a abuzat sexual fiicele timp de zece ani la rând! Ce mesaje au găsit anchetatorii în telefoanele lor

Viața grea pe care au avut-o două surori a ieșit la iveală abia după zece ani de chin și abuzuri sexuale din partea tatălui vitreg.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O familie din localitatea Săvinești, judeațul Neamț, părea că ducea o viață liniștită și frumoasă, dar orori greu de închipui aveau loc dincolo de ușile închise.

Se pare că tatăl vitreg, care este acum căutat de Interpol, le-a abuzat timp de zece ani pe fiicele lui. totul a început pe când ele aveau doar 7-8 ani și a continuat până în adolescență. Bărbatul în vârstă de 56 de ani și-a recunoscut faptele doar față de una dintre fete. el a declarat în fața judecătorilor că a devenit gelos atunci când, în adolescență, a început să aibă relații mai apropiate cu băieți de vârsta ei.

 Georgiana a fost găsită spânzurată în pădure! Mesajele terifiante descoperite în telefonul unui amic al adolescentei! Viața de calvar a ieșit la iveală abia după moarte

fara descriere

Bărbatul a fugit din țară și este căutat de Interpol

Bărbatul a fost trimis în judecată în anul 2017, atunci când lucrurile îngrozitoare pe care le făcea au ieșit la iveală. În timpul procesului el a fugit din țară și se bănuiește că s-ar ascunde ăn Germania. Inițial el a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 17 ani, iar ulterior, magistrații de la Curtea de Apel Bacău i-au redus pedeapsa la doar 10 ani și 4 luni, considerând că prima condamnare a fost prea aspră în raport cu infracțiunile comise.

Cele două surori au făcute destăinuiri teribile despre ce le făcea tatăl vitreg

Cea mai mică dintre surori, acum în vârstă de 18 ani, a povestif că avea doar 8 ani când, după înmormântarea bunicului, a rămas singură în casă cu tatăl ei vitreg. Atunci a fost, pentru prima dată, abuzată sexual de el. Ororile au continuat timp de zece ani, de fiecare dată când rămâneau singuri acasă, iar dacă ea se opunea, era lovită cu sălbăticie.

„Într-o anexă a locuinţei comune fiind identificată o locaţie special amenajată în vederea întreprinderii de acte sexuale, şi urme biologice, afirmativ indicate de inculpat ca fiind lichid seminal. Cele două victime au evitat să relateze faptele descrise altor persoane şi nu şi le-au destăinuit nici reciproc, atât din motivele de teamă mai sus menţionate, cât şi dintr-un evident sentiment de ruşine”, au precizat anchetatorii, conform Adevărul.

Tatăl le trimitea fetelor mesaje inadecvate

Una dintre fiice a povestit că tatăl vitreg le trimitea mesaje complet inadecvate. „Dacă tot nu ai dormit, ai avut timp de meditaţie. Ce ai de gând? Ignoranţă sau toleranţă? Înainte de a merge la petrecere erai foarte hotărâtă, cel puţin aşa am consimţit eu din spusele tale”, este unul dintre zicile de mesaje pe care bărbatul le-a trimis uneia dintre adolescnte, încercând să negocieze cu ea pentru a obține favoruri sexuale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate