Părintele Calistrat susține că are „remediul” pentru coronavirus! Aghiasmă, anaforă și... țuiculiță: „Cel mai bun dezinfectant!”

Părintele Calistrat are un remediu propriu în lupta cu virusul, care, spune el, a dat roade până acum. El le-a sfăuit și pe creștine să urmeze acești pași esențiali

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

 Părintele Calistrat, remediul pentru coronavirus: Țuiculiță
Părintele Calistrat, remediul pentru coronavirus: Țuiculiță


In articol:

Părintele Calistat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni din Iași spune că știe cum să se protejeze de coronavirus și chiar le-a recomandat și enoriașilor tratamentul pe care el îl folosește.

Citeste si:  O nouă țară care închide granițele pentru turiștii români! De la 1 august nu vei mai putea merge

Clericul spune că el crede în existența virusului, poartă mască și respectă instrucțiunile emise de autorități, dar are și o rețetă proprie. Omul bisericii spune că el se tratează în această perioadă cu aghiasmă, anaforă, dar și câte o dușcă de țuică.

Părintele Calistrat este cunoscut în mediul online pentru predicile sale mai nonconformiste și spune că nu este de acord cu isteria care s-a creat. El îi îndeamnă pe credincioși să vină în continuare la biserică.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Părintele Calistrat, remediul pentru coronavirus: Țuiculiță
Părintele Calistrat, remediul pentru coronavirus: Țuiculiță

Citeste si: Marcel Pavel, în pericol după ce s-a vindecat de COVID-19: „Am descoperit că sufăr de...”

„Noi ne protejăm cu mască, dar dacă virusul este de ordinul nanometrilor, deci nu se vede cu ochiul liber, e o particulă minusculă care circulă şi care este împrăştiată prin respiraţie, prin strănut, prin curentul de vânt. Întrebarea este: dacă ochiul este umed, ea nu s-ar putea lipi de ochi? Dacă ia contact cu urechea nu tot poate să intre? Deci când este să te întâlneşti cu virusul sau ai cartea lui de vizită, îl găseşti. Dacă nu este să ne întâlneşti, nu este să te întâlneşti”, spune preotul Calistrat.

Cum se protejează de coronavirus Părintele Calistrat?! Acești pași sunt esențiali, spune el

Părintele Calistrat spune că se protejează cum știe el mai bine și a avut niciodată probleme de sănătate, urmând acest tratament.

 Părintele Calistrat, remediul pentru coronavirus: Țuiculiță
Părintele Calistrat, remediul pentru coronavirus: Țuiculiță

Citeste si: Masca, obligatorie la mare! Când va scădea numărul de cazuri de infectări, potrivit specialiștilor

„Sunt şi eu precaut, dar am altă părere despre problema bolii. Am văzut foarte mulţi oameni care au intrat într-o panică nebună. Efectiv au devenit isterici. Nu vin la biserică, nu se împărtăşesc, nu se spovedesc, nu au curajul să iasă din casă. Pe toate băbuţele mele le-am învăţat nişte măsuri de igienă foarte simple: în fiecare dimineaţă, prânz şi seară, să facă gargară cu apă caldă cu sare, ca să se cureţe zona bucală, pentru că sarea e cel mai bun dezinfectant bătrânesc de când e pământul. După aceea, o gură de ţuicuţă după ce ai luat aghiasmă şi anaforă, pentru că alcoolul este un bun dezinfectant. După aceea, mai avem o pastilă foarte simplă, decaseptul cu albastru de metil”, a adăugat părintele Calistrat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate