Părintele Gheorghe Muste a murit la 55 de ani

Părintele diacon Gheorghe Muste a pierdut lupta pentru viață. Acesta s-a stins din viață la doar 55 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Părintele Gheorghe Muste a murit la 55 de ani

“Azi noapte, după o grea suferință, a trecut la Domnul părintele diacon Gheorghe Muste, din Zalău. Părintele diacon s-a născut în anul 1965, a fost căsătorit având șase copii și aparținea de Parohia „Sfânta Familie” Zalău.

Citeste si: Consulul României la Tunis a făcut ţara de râs printr-o postare aberantă: „După cât timp într-o relație apar pârțurile cu prietena?” Vezi cum arată iubita franţuzoaică a lui Eusebiu Slăvitescu!

Citeste si: De necrezut! Cum a detronat-o Vulpița pe Andreea Esca

Citeste si: Cristina Șișcanu, război total cu cei care o înjură pe Facebook! ”Sunteți monitorizați de avocatul meu!”

Citeste si: Atac cu cuţit într-o biserică din Moscova. Doi răniţi

În perioada 1980-1984 a fost elev al Liceului Industrial nr 1 din Zalău. A urmat cursurile Facultății de Teologie Greco-Catolică, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” a Departamentului Oradea, în perioada 2009-2013; iar cursurile de master în perioada 2013-2015. Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, preoții, persoanele consacrate și credincioșii ridică rugăciuni pentru odihna sufletului adormitului întru Domnul, ca sufletul lui să se așeze cu drepții care din veac au bineplăcut Lui”, se arată într-un comunicat al Episcopiei Române Unite cu Roma din Oradea.

Pe lângă activitatea sa bisericească, Gheorghe Muste deținea și un lanț de magazine, potrivit magazinsalajean.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate