Părinții Alexandrei au fost audiați! Ce i-au întrebat anchetatorii: „Ei nu sunt în stare să spargă smartphone-ul Alexandrei”

Anchetatolrii i-au chemat pe părinții Alexandrei la secție. Aceștia au fost audiați joi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Părinții Alexandrei au fost chemați joi la audieri. Nu au fost anunțați de ce trebuie să se ducă acolo, dar după încheierea discuțiilor Alexandru Cumpănașu a dezvăluit totul.

Unul dintre lucrurile pe care anchetatorii le-au dorit de la părinții Alexandrei a fost parola de la telefon a minorei. Aceștia le-au spus că respectau intimitatea fiicei lor și că nu o știu.

„Aseară, această familie, aceşti părinţi, au fost anunţaţi de doi poliţişti, fără nicio hârtie, fără nimic, că trebuie să meargă a doua zi la Poliţie pentru o declaraţie. Nu li s-a comunicat motivul audierii (...) Când au ajuns la Poliţie, au aflat că au fost chemaţi pentru a fi întrebaţi care este parola telefonului fetei pentru că nu sunt în stare să spargă smartphone-ul Alexandrei. Părinţii Alexandrei, cu foarte mult bun simţ, foarte reţinuţi în relaţia cu exteriorul, au explicat că avea 15 ani, respectau intimitatea. Al doilea lucru pe care şi-au dorit să-l ştie a fost de ce era portat numărul de telefon al Alexandrei. Ei bine, asta a fost decizia familiei, incluzându-mă şi pe mine, într-o disperare de cauză, când anchetatorii nu reuşeau să localizeze acest telefon. Atunci, am decis să portăm numărul de telefon pentru a vedea pe Google Drive care a fost traiectoria telefonului. Din ce motive nu a funcţionat, nu ştiu. Colegii Alexandrei au încercat acest lucru, cu acordul tatălui. Pe ei îi interesa de ce s-a portat numărul şi să le dea parola de la telefon”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Hilar? Un copil de 5 ani a sunat la serviciul de urgență dintr-un motiv incredibil! Când agenții de poliție au ajuns la el acasă, nu se așteptau să fie întâmpinați AȘA

 

fara descriere

O altă întrebare importantă a fost dacă vor să se constituie parte ivilă în acest caz și să ceară daune morale. La aceată întrebare, părinții au răspuns negativ. Nicio sumă de bani din lume nu le va putea alina durerea. â

„Al treilea lucru, dacă vor să se constituie parte civilă în acest dosar, iar răspunsul a fost că nu se vor constitui parte pentru că nu vorbim de moarte contra bani”, a mai spus unchiul fetei de doar 15 ani.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate