Fotografiile descoperite în laptopul lui Gheorghe Dincă îl incriminează: „Să dea explicații pe fiecare fotografie în sine! Era obsedat de...”

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit despre noile descoperiri ale anchetatorilor. Ce concluzii s-au tras după ce au fost văzute o parte dintre fotografiile pe care le avea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat într-o emisiune de televiziune că datele descoperite în urma perchezițiilor informatice pot fi folosite pentru a-l incrimna pe Gheorghe Dincă. Fiecare fotografie va fi analizată și i se vor cere explicații criminalului din Caracal.

"Percheziţiile informatice aproape s-au finalizat. Urmează studiul lor, ele au fost procesate, s-a văzut în mare parte ce este acolo. Există date concrete pentru incriminarea lui. Pot fi valorificate, nu suntem în postura de a nu exista nimic concret sau de a-i confirma o nevinovăţie...Pot fi valorificate în mod incriminatoriu, cât şi cum, rămâne de văzut. S-a conturat un profil al lui deosebil de violent. (...)

fara descriere

Multe persoane din jurul lui, staff-ul lui, se pare că luau o bătaie zdravănă din când în când. Mai mult decât atât, oamenii au descris ce putere incredibilă are, spuneau că făcea cât 3, are o forţă incredibilă. (...)

Citeste si: Mama Luizei Melencu, îngrozită. A fost sunată de două ori! Ce spune despre cei 300.000 de euro despre care s-a spus că i-ar fi cerut

Citeste si: Declarație emoționantă a Roxanei de la Puterea dragostei despre Mocanu! A recunoscut în sfârșit! "M-a durut când l-am văzut pe Bogdan cu Ana"

Citeste si: Fiicele lui Dan Alexa se roagă pentru tatăl lor pe stadion:„Ele sunt principalul motiv pentru care vreau să fiu mereu mai bun” FOTO

Are poate chiar mii de poze. Ne-a fost imposibil să le vedem pe toate, s-au văzut în mare parte şi au fost căutate anumite fotografii după descrierea lui. Fiind atât de multe, nu au putut fi vizionate toate: are un laptop, aparatul de fotografiat, nişte carduri... Vor trebui identificate acele persoane şi el să dea explicaţii pe fiecare fotografie în sine. Fiecare în parte va fi descrisă (...) Era obsedat de tot ce însemnau relaţiile intime... din căutări, din tot.", a declarat Tonel Pop la televizor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate