Părinții Alexandrei Măceșanu refuză să predea cartea de identitate a fetei! Ce au decis

Părinții Alexandrei Măceșanu refuză să predea cartea de identitate a fetei! Ce au decis părinții îndurerați, după ce au aflat că trebuie să facă acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

DIICOT a emis, marţi-seara, 3 septembrie 2019, un comunicat de presă, clarificând un episod petrecut cu o zi înainte, la domiciliul părinţilor Alexandrei Măceşanu, fata din Dobrosloveni pe care Gheorghe Dincă spune a ucis-o şi a ars-o într-un incinerator artizanal.

Potrivit anchetatorilor, procurorii au dispus prin ordonanţă ca părinţii Alexandrei să predea autorităţilor cartea de identitate a victimei lui Dincă. Părinţii, care s-au trezit cu poliţiştii acasă, au refuzat să predea documentul, cerând să consulte raportul invocat.

Citeste si: Un tânăr din Iași și-a anunțat prietenii că urmează să se sinucidă! Aceștia au mers imediat la Poliție, iar ce a urmat pare desprins dintr-un film

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, într-o imagine care i-a surprins pe fani: „La sfârșitul zilei...”

Citeste si: Mama Luizei Melencu, ipoteză șocantă! Al cui e sângele găsit în casa lui Dincă

Iată ce spune DIICOT despre toată întâmplarea: „La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova. Persoanele menţionate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Zonal Craiova - s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţă acestora ordonanţa dispusă in cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport. În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT - Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului. Citaţia a fost emisă, părinţii victimei minore luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal“.

Ce spune Alexandru Cumpănașu despre această situație

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a dezvăluit în cadrul unei intervenții TV că familia Măceșanu a angajat un avocat care se va ocupa de acest caz, iar părinții refuză să predea actul de identitate. Acesta este revoltat de întreaga situație și a cerut lămuriri, de ce familia nu a fost înștiințată telefonic și a fost nevoie de o cerere.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate