Părinții lui Răzvan Ciobanu au rămas fără venituri după ce li s-a închis pensiunea de la munte, din cauza pandemiei: "Faceți o faptă bună"

Părinții lui Răzvan Ciobanu au rămas fără venituri, pentru că au o afacere în domeniul turismului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Părinții lui Răzvan Ciobanu au rămas fără venituri începând cu 15 martie, când în România a fost instaurată starea de urgență, cauzată de pandemia de coronavirus. Hotelurile, pensiunile și restaurantele vor fi închise până pe 15 mai, apoi vor fi redeschise treptat. (vezi ce se întâmplă cu pisica lui Răzvan Ciobanu)

Citeste si: Raportul oficial al mortii lui Razvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt creatorul de moda. Dezvaluiri cutremuratoare, tinute in secret sapte luni de zile

Citeste si: Primul Crăciun fără Răzvan Ciobanu! Părinții designerului au făcut bradul la pensiunea din Mălaia. cum azi arată locația | EXCLUSIV

Citeste si: Scene HALUCINANTE la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat misterios plânge în hohote după designer şi vorbeşte singur! "L-am întrebat dacă pot să-l ajut cu ceva" EXCLUSIV!

În acest context, părinții designerului decedat într-un tragic accident rutier, în prima zi de Paște a anului trecut, nu vor avea activitate cel puțin două luni, fiind afectați din punct de vedere financiar. Pe pagina de facebook a pensiunii, familia Ciobanu a distribuit un mesaj care circulă pe internet, de susținere a turismului românesc.

fara descriere

Părinții lui Răzvan Ciobanu au rămas fără venituri: "Vizitați locurile turistice din România"

“Când se va încheia situația de urgență faceți o faptă bună pentru restul anului 2020. Dormiți în hoteluri din România. Vizitați locurile turistice din România. Cumpărați produse românești din magazine românești. Sprijiniți companiile care au avut dificultăți din cauza lipsei de vânzări.”, se arată în mesajul postat pe pagina pensiunii.

Pensiunea părinţilor lui Răzvan Ciobanu, denumită Ciobănelu, se află în satul vâlcean Ciungetu. Aceasta este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng. Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate