Pisica lui Răzvan Ciobanu e răsfăţată de tatăl designerului la pensiunea de la munte a familiei! FOTO

Pisica lui Răzvan Ciobanu e răsfăţată de tatăl designerului, care o are în grijă de la decesul acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Pisica lui Răzvan Ciobanu e răsfăţată de tatăl designerului la pensiunea de la munte a familiei. După decesul lui Răzvan, survenit în urma unui tragic accident rutier, în a doua zi de Paşte, părinţii lui au luat şi pisica lui Răzvan, din rasa Sphynx, pe care acesta o primise în dar de la un prieten.

Citeste si: Raportul oficial al mortii lui Razvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt creatorul de moda. Dezvaluiri cutremuratoare, tinute in secret sapte luni de zile

Citeste si: Dezvăluiri șocante în cazul accidentului lui Răzvan Ciobanu! A fost strivit de mașina care s-a rostogolit peste el

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Zilele trecute, tatăl lui Răzvan Ciobanu a fost fotografiat în sufrageria pensiunii ţinând în braţe pisica fiului său, dar şi pe cea pe care el şi soţia sa o au de câţiva ani. „Răsfăţ de seară”, a postat mama lui Răzvan Ciobanu, care a făcut fotografiile. (vezi cum a fost Răzvan Ciobanu dat în judecată de cea mai bună prietenă)

fara descriere

Pisica lui Răzvan Ciobanu e răsfăţată. Celalaltă pisică dispăruse, dar a fost găsită

În toamnă, mama lui Răzvan Ciobanu a anunțat pe contul ei de socializare că pisoiul a dispărut și că oferă recompensă oricărei persoane care îl aduce înapoi. ”Vă rog, dacă știe cineva de el, a dispărut de la Pensiunea Ciobănelu, ofer recompensă”, a scris Elena Ciobanu pe contul ei de socializare. Pisica a fost, până la urmă, găsită.

Pensiunea părinţilor lui Răzvan Ciobanu, denumită Ciobănelu, se află în satul vâlcean Ciungetu. Aceasta este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng. Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate