Partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit! Fizioterapeutul Andrei Cristofor a fost disperat: „Ciuma roşie s-a pus pe jecmănit cetăţenii”

Amicii lui Andrei Cristofor au aflat că partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit.

Fizioterapeutul Andrei Cristofor este de mai mulţi ani în echipa Simonei, fiind alături de ea la majoritatea turneelor de tenis şi având grijă ca ea să se refacă după efort şi după accidentări. Absolvent al Facultăţii de kinetoterapie, Cristofor a avut o problemă juridică, primind acasă o somaţie pentru neplata unei amenzi de circulaţie în valoare de 240 lei.( vezi ce colecţionează Simona Halep)

Citeste si: Simona Halep a renunțat la colaborarea cu antrenorul belgian Van Cleemput. Care este motivul pentru care a luat această decizie

Citeste si: Scandalul dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu ia proporții! Declarații halucinante: "Mai are să și-l pună pe prezervative"

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Serena Williams, dopată la Australian Open, la meciul împotriva Simonei Halep!Declarații incendiare

Partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit: "Ne fură ţara de sub ochii noştri" 

“Am şi eu nevoie de cineva care se pricepe. Ce e de făcut în această situaţie? Se pare că CIUMA ROŞIE alias PSD s-a pus pe jecmănit cetăţenii! Felicitări celor care i-aţi votat! Sper că regretaţi amarnic! Ne fură ţara de sub ochii noştri... am ajuns de râs

... în fine.. cum aş putea eu să ştiu dacă am luat această amendă acum 7 ani? Dacă am luat-o... de ce? Dacă am platit-o sau nu ?”, a postat, nedumerit, Andrei Cristofor.

Partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit. Andrei Cristofor a făcut contestaţie 

Recent, partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit.

Andrei Cristofor a făcut contestaţie la executarea silită, judecându-se cu Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 6. Până la urmă, el a câştigat procesul. “Respinge excepţia lipsei obiectului contestaţiei la executare ridicată de intimată prin întâmpinare ca neîntemeiată. Admite excepţia prescripţiei extinctive ridicată de contestator prin contestaţie la executare. Admite contestaţia la executare. Anulează toate actele de executare efectuate în dosarul de executare silită”, a fost hotărârea judecătorilor.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies