Scandalul dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu ia proporții! Declarații halucinante: "Mai are să și-l pună pe prezervative"

Scandalul dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu ia proporții. Ilie Năstase a făcut declarații halucinante legate de Mugur Isărescu.

Autor: A.I.

„Domnule, ce om este ăsta (n.r.- Mugur Isărescu), care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam, dar așa, îl lasă în paragină”, a declarat Ilie Năstase, citat de evz.ro.

„Eu am crescut acolo. Am jucat pe arena aia o finală de Cupa Davis, mă doare sufletul”, a mai spus Ilie Năstase.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Fostul lider mondial a anunțat că bunul său prieten Ion Țiriac, care este cel mai bogat om din România, pregătește un nou turneu în țara noastră. Turneul organizat în fiecare an la Arenele BNR s-a încheiat în 2016 din pricina problemelor cu baza, care nu avea aviz ISU. Turneul va fi organizat din 2020, iar orașul va fi Cluj. Edilul Clujului, Emil Boc, este foarte apropiat în ultima perioadă de tenis. Acesta a fost prezent la meciul Cehia- România din Fed Cup, fiind un om de bază al galeriei române de la Ostrava. 

„Ion Țiriac a cumpărat un turneu și-l va duce la Cluj, la anul. Eu sunt convins că problema arenelor BNR nu se va rezolva. Eu și Țiriac poate murim mâine, poimâine, dar să rămână Halep și ceilalți să se bată cu ei”, a precizat Ilie Năstase.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies