Patriarhul Daniel, luat la bani mărunți de Marian Godină: „Păcat de cei care au murit în '89, fără să știe că moaștele făcuseră deja cărțile”

Polițistul Marian Godină a postat un mesaj ironic la adresa Patriarhului Daniel.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre


In articol:

Marian Godină a răbufnit după ce Patriarhul Daniel a spus că regimul Ceaușescu a căzut pentru că autoritățile au interzis pelerinajul de Sf. Dimitrei cel Nou. În acest context, polițistul întreabă cu ironie dacă Sf. Dimitrie nu a văzut timp de trei decenii cât de greu le este românilor și a decis să facă o minune pentru căderea comunismului, doar când s-a simțit deranjat de situație.

El a postat un text pe blogul său, unde îi atrage atenția Patriarhului Daniel că afirmațiile făcute sunt cel puțin exagerate.

„Am aflat azi de la patriarhul Daniel o scurtă istorie a moaștelor Sfântului Dimitrie. În ’89, comuniștii au interzis pelerinajul la moaște, pentru că ar fi avut o întâlnire într-o clădire apropiată și nu au vrut să fie deranjați. Din cauza asta, Patriarhul Teoctist a fost nevoit să mute moaștele. Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut.

Citeste si:Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu, la un an de la decesul artistului! Simona i-a organizat parastasul

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Mihai Gâdea este în doliu. Prezentatorul a pierdut pe cineva drag din cauza coronavirusului: ”Un om de care suntem extrem de legați”

Ne zice Patriarhul Daniel. Eu înțeleg cam așa: pe Sfântul Dimitrie nu l-a deranjat prea tare că românii se chinuiau în comunism de vreo treizeci de ani. Sărăcia, lipsa alimentelor, raționalizarea produselor de bază, statul în frig, suprimarea libertăților etc nu l-au mișcat pe Sfânt.

Dar când comuniștii au mers atât de departe încât să interzică chiar și pelerinajul la moaște și l-au mai și mutat din locul lui, s-a supărat atât de tare încât a făcut să cadă comunismul .

Bine, nu chiar pe loc, i-a luat câteva luni, probabil a fost o minune mai complexă care a necesitat timp. Sau dormeau moaștele de treizeci de ani și s-au trezit când au fost mutate, de la asfaltul prost din București, văzând abia atunci cât de greu o duc românii?”,

scrie Marian Godină, pe blogul personal.

Godină, atacat pe internet de enoriași

Marian Godină a dezvăluit că a fost blestemat de enoriași pe internet, după ce i-a îndemnat pe aceștia să meargă anul viitor la pelerinajul Sfintei Parascheva, în contextul pandemiei de coronavirus. Polițistul le-a spus că pot ajunge la moaște și anul următor, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Sf Parascheva să te zguduie la noapte, josnicule!”,ar fi unul dintre mesajele primite de Marian Godină.  

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu, la un an de la decesul artistului! Simona i-a organizat parastasul

Mesaje, felicitări și urări de Sfânta Anastasia. Cui se spune la mulți ani

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Gabi Bădălău a vorbit despre relația cu Claudia Pătrășcanu: „Am înșelat-o”

Traian Băsescu, DECIZIE de ultimă oră! Ce a făcut fostul președinte al României

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies