Patriarhul Ucrainei, care a dat vina pe căsătoriile gay pentru coronavirus, s-a îmbolnăvit de COVID-19

Liderul bisericii ucrainene, care la începutul acestui an a dat vina pe căsătoriile între persoane de același sex pentru pandemia de coronavirus, a fost infectat cu Covid-10..

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Patriarhul Filaret, diagnosticat cu Covid-19
Patriarhul Filaret, diagnosticat cu Covid-19


In articol:

Patriarhul Filaret, în vârstă de 91 de ani, care conduce Biserica Ortodoxă Ucraineană - Patriarhia de la Kiev, a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anunțat Biserica, într-un comunicat distribuit pe site-ul său și pe Facebook.

Liderul bisericii ucrainene a fost internat în spital, iar starea lui de sănătate este „stabilă”, au comunicat reprezentanții bisericii, potrivit NBC NEWS.

„Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru Preasfinția Sa Patriarhul Filaret, pentru ca Domnul Atotputernic să-l vindece pe Patriarh”, se mai spune în declarație.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Livian, după ce l-a văzut în brațele noii iubite: „În ador! În caz că se uită, trebuie să știe”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: România, aproape de 100 de mii de persoane infectate cu coronavirus. Peste 4.000 de români au murit din cauza COVID-19

Citeste si: Caz șocant în Spania. O româncă a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei, tot român: „ A înjunghiat-o până s-a rupt cuțitul”

Patriarhul Filaret dă vina pe homosexuali pentru criza sanitară

Patriarhul Filaret a atras atenția publică după ce a făcut mai multe declarații controversate despre pandemia de coronavirus. Într-un interviu din luna martie la un post tv ucrainean, el ar fi numit criza sanitară o „pedeapsă a lui Dumnezeu pentru păcatele oamenilor”. „În primul rând, mă refer la căsătoria între persoane de același sex. Aceasta este cauza coronavirusului”, spunea atunci patriarhul.

În urma afirmațiilor controversate ale lui Filaret, grupul ucrainean pentru drepturi LGBTQ „Insight” i-a intentat un proces în luna aprilie. „Trebuie să le arătăm oamenilor că astfel de declarații venite din partea liderilor bisericii din Ucraina nu-și mai au locul”, a declarat atunci liderul Insight, Olena Șevcenko.

Prin acest proces i se solicită liderului bisericii ucrainene să prezinte scuze publice pentru afirmațiile făcute.

În Ucraina, coronavirusul a ucis aproape 3.000 de persoane, iar alte 140.000 au contractat virusul.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Veniți de luați COVID! Tzancă Uraganu a comis-o iar: concert cu sute de oameni într-un sat din Vrancea! Manelistul abia s-a recuperat după coronavirus

Cel mai mare necaz prin care trece Bianca Pop! A povestit că a fost drogată și violată

Cele mai distractive activități pe care să le încerci în perioada aceasta

Rețetă de pilaf (orez) sârbesc. Cum se prepară și de ce ingrediente ai nevoie

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies