Patru tineri s-au prăbușit cu mașina pe Transfăgărășan, de la o înălțime de 40 de metri. Au ajuns de urgență la spital

Patru tineri s-au prăbușit cu mașina, pe Transfăgărșan, de la o înălțime de 40 de metri, într-o curbă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Salavamontiștii au fost anunțați că a avut loc un accident, pe Transfăgărășan, la km 115, într-o curbă „ac de păr” și în mașină se aflau patru tineri.

Citeste si: Anastasia Soare a mărturisit de ce a pus punct mariajului cu bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult: "Nu am regrete"

Citeste si: Alexandra Badea, cea mai tânără mămică care a murit în accidentul din Ialomița, și-ar fi presimțit moartea

Citeste si: Un cunoscut medic chirurg a murit la maratonul din Piatra Craiului, după ce a încercat să facă un gest eroic

Patru tineri s-au prăbușit cu mașina pe Transfăgărășan, de la o înălțime de 40 de metri. Au ajuns de urgență la spital

Mașina a iesit de pe drum și s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ 40 de metri, de pe un tronson pe altul, scrie Mediafax.
„În mașină se aflau patru tineri cu vârste între 23 și 25 de ani, din Teleorman, care coborau dinspre Bâlea spre Curtea de Argeș, iar la km 115 unde este o curbă în ac de păr, probabil din cauza neadaptării vitezei la drumul care este și un pic înghețat, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a prăbușit până pe celălalt tronson al Transfăgărășanului. S-au răsturnat de câteva ori, nu au fost răniți grav, au ieșit singuri din mașină”, a spus Cristian Toma de la Salvamont Argeș.

Tinerii au fost preluați de ambulanța SMURD de la Baza Salvamont Argeș și de două ambulanțe venite de la Curtea de Argeș și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate