Un cunoscut medic chirurg a murit la maratonul din Piatra Craiului, după ce a încercat să facă un gest eroic

Un cunoscut medic chirurg din Cluj-Napoca a murit sâmbătă la competiția montană din Munții Piatra Craiului în timp ce încerca să ajute o altă sportivă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Medicul chirurg ar fi încercat să salaveze o altă sportivă care a alunecat într-o râpă, dar a căzut în gol de la 70 de metri înălțime.

Citeste si: Cleopatra Stratan a împlinit 17 ani! Ce mesaj emoționant a transmis Pavel Stratan, tatăl ei

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Alina Pușcaș și soțul ei, vacanță de lux în Grecia. Cât de bine arată în costum de baie la două luni după ce a născut

Citeste si: Mesajul chitaristului Bogdan Giurea, care amenințase că se sinucide: ”Depresia a început atunci când am fost dat afară din trupă!”

Un cunoscut medic chirurg a murit la maratonul din Piatra Craiului, după ce a încercat să facă un gest eroic

Medicul chirurg avea 39 de ani, se numea Edy Klocek și era recunsocut pentru pasiunea sa de a lucra pentru oameni. 

Medicul participa la maratonul montan din Piatra Craiului, în zona Dâmbovicioara, din județul Argeș, când la un moment dat, a observat că una dintre sportive a alunecat și a căzut într-o râpă. Bărbatul a vrut să o prindă, dar a căzut și el în gol.
Un echipaj al salvamontiștilor și o ambulanță s-au deplasat la fața locului. Femeia se afla în stop cardio respirator, iar bărbatul avea ambele picioare fracturate și a murit în drum spre spital.
Edy Klocek era căsătorit și a lucrat la spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, iar de acolo a plecat în Marea Britanie, scrie Ziarul de Cluj.
A 14-a ediţie a Maratonului Piatra Craiului a fost oprită după această tragedie. Competiția ar fi trebuit să se defășoare pe un traseu solicitant, care porneşte din Zărneşti, străbate masivul făcând un ocol prin judeţul Argeş iar punctul de sosire era tot în Zărneşti. S-au înscris în cursă 140 de femei cu vârste de la 18 la peste 50 de ani şi peste 500 de bărbaţi cu vârste de la 18 la peste 70 de ani.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate