Paula, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei, a pus deja ochii pe un băiat!

Paula este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei. Tânăra a atras privile când a intrat în casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Paula, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei, a atras atenția băieților. Frumoasa brunetă a stârnit doar exclamații apreciative în momentul în care a intrat în casă. Ea a spus că are deja un favorit, dar că nu vrea să dezvăluie numele lui încă.

„Am 27 de ani, sunt din Arad. Am pus ochii pe cineva, dar nu o să spun așa din prima,mai aștept puțin. Ultima relație s-a terminat acum câteva luni, dar nu a fost una foarte lungă. Înainte am avut una mai lungă.

Am terminat facultatea de drept. Știu că și tu ai făcut un master, Jador.

fara descriere

De la un bărbat îmi doresc să fie iubitor, să fie pasional, să fie fidel, să ne înțelegem, bine, adică chestia aia de chimie. Deagaba spun ce vreau dacă nu e o chestie cu bărbatul ăla.

Nu spun încă cu cine m-aș vedea într-o relație, nu mă mai grăbesc.

Nu știu de ce am emoții, eu de obicei nu sunt o fire emotivă. Sunt prea mulți bărbați aici”, le-a povestit Paula băieților.â

Citeste si: Cristina Şişcanu, dezvăluiri incredibile despre fosta soţie a lui Mădălin Ionescu! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii!

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, cadou fabulos pentru Bianca, vulpița lui, la întoarcerea în Turcia! "I-am luat slănină, carne de porc și jumări! Sper să nu mă aresteze pe aeroport!" EXCLUSIV

fara descriere

Paula de la Puterea Dragostei a dansat cu Bogdan Mocanu

Frumoasa brunetă a ales să danseze cu Bogdan Mocanu, dar a ținut să precizeze că băiatul pe care l-a luat la dans nu este neapărat cel pe care îl place.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate