Pavel Bartoş, acces de furie la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Am înţeles că te-ai supărat..."

Pavel Bartoş, acces de furie la Românii au Talent, sezonul 11. De ce s-a enervat prezentatorul.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Pavel Bartoş, acces de furie la Românii au Talent, sezonul 11. Vezi care este motivul care l-a scos din sărite pe simpaticul prezentator.

Pavel Bartoş, acces de furie la Românii au Talent, sezonul 11

Pavel Bartoş a avut o reacţie ciudată într-un moment în care un concurent era pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Mentalistul Simion R. Ştefan îşi desfăşura numărul împreună cu Smiley, pe care îl chemase pe scenă ca să îi fie asistent. Timp în care, Pavel Bartoş a profitat că scaunul de jurat pe care îl ocupa Smiley, era liber, aşa că s-a strecurat lângă juraţi şi s-a aşezat pe scaun.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt norocoşii care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Nici bine nu s-a aşezat Bartoş pe scaun că Simion R. Ştefan  şi-a terminat treaba pe care o avea cu Smiley şi l-a trimis înapoi în juriu. În acel moment, Pavel Bartoş s-a enervat şi a apăsat butonul de X, în locul lui Smiley.

Pavel Bartoş: Păi nici nu m-am obişnuit
Alexandra Dinu: Nu mai are loc
Andra: Să iei tu X-ul

"Mai devreme eu din întâmplare sau o simplă glumă am primit un X şi nu era Smiley pe acel loc, era Pavel, pe care îl invit acum lângă mine", a spus concurentul de pe scenă.

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

De fapt, Pavel Bartoş s-a supărat pentru că Smiley s-a întors prea repede pe scaunul de jurat, iar el trebuie să se dea la o parte.

Smiley: Am anulat eu că nu era cazul
Pavel Bartoş: Era X-ul meu, nu al tău
Smiley: Am înţeles că te-ai supărat
Pavel Bartoş: M-am supărat pe faptul că m-ai

schimbat atât de repede.

Pavel Bartoş a spart televizorul la Românii au Talent, sezonul 11

Un moment care trebuia să fie comic la Românii au Talent, sezonul 11, s-a transformat într-o pagubă pentru producătorii emisiunii. Nimeni altul decât simpaticul prezentator, Pavel Bartoş, a spart cu scaunul un televizor la Românii au Talent, sezonul 11. Cel care a sesizat totul a fost chiar Smiley, colegul de prezentare al lui Pavel Bartoş.

Citeste si: Patrick Ciocan, copilul supradotat de la Românii au Talent, sezonul 11. Puştiul i-a uimit pe juraţi cu isteţimea sa

Păţania a început atunci când pe scenă se afla un concurent italian, care dansa pe ritmuri latino şi lovea cu picioarele în găleţi atârnate prin platou. Încercând să fie amuzant, Pavel Bartoş a vrut să-l imite pe concurent şi a luat un scaun din culise, vrând să îl arunce, în glumă, către Smiley. Doar că gluma nu a fost dusă la bun sfârşit fiindcă în momentul în care a ridicat scaunul, picioarele scaunului au atins plasma din spatele prezentatorilor şi astfel, televizorul a fost crăpat, spre amuzamentul lui Smiley, care i-a spus colegului său că a spart televizorul.

Smiley: Aşa stil de bătaie, haideţi băieţi să dansăm

Pavel Bartoş: Ha

Smiley: Ai spart televizorul (moment în care Bartoş a încremenit)

Smiley:  Nu vă supăraţi, dacă are cineva să ne doneze un televizor nou că ăsta...

Pavel Bartoş:  Dansează în continuare, ăsta e secretul

Smiley şi Pavel Bartoş au făcut glume pe seama incidentului din culise, însă, Bartoş a mărturisit că de multe ori şi-a dorit să spargă o plasmă, atunci când echipa naţională de fotbal a avut câte un meci.

Pavel Bartoş: Încep cu astea. Niciodată n-am spart o plasmă după meciul echipei naţionale, deşi voiam de atâtea ori.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Concurenţii care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Andi Moisescu, mândru de Olivia Steer. Juratul de la Românii au Talent îşi laudă soţia la televizor

Smiley a căzut de pe scaun, atunci când Marina Grigoreva şi-a făcut apariţia pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: "Du-te fată acasă la tine"

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Mirela Vaida, în stare de șoc! Anunțul făcut de procurorii din România

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Tensiuni uriașe lângă România. Documentul care ar putea să arunce în aer „butoiul cu pulbere” din Balcani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies